Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Сергій Пантюк / Літературний наметовий табір-школа «Клавруня 2013»

З 28-го червня в селі Руська Поляна (Черкаська область) розпочне свою роботу Літературний наметовий табір-школа – молодіжний проект, приурочений до святкування 200 річчя з дня народження Т. Г. Шевченка.

Ласкаво просимо до літературної школи-табору творчу молодь з усієї України. Якщо ти активний, пишеш вірші або прозу, цікавишся літературним життям, хочеш знайти однодумців, поспілкуватися та весело провести час, то ця можливість саме для тебе.
Учасників чекає цікава культурна та освітня програма, мальовнича природа Шевченкового краю, нові знайомства з цікавими творчими людьми, відомими літераторами та однодумцями, посиденьки біля вогню, тощо.

Як написати вірш чи прозу, яку б схвалили критики?
З чого розпочати роботу над книгою, яка користувалася успіхом у читача?
Як прочитати твір так, щоб тебе не просто слухали, а почули?
Чим відрізняється творець від графомана?
Як стати членом Національної спілки письменників України?
Як знайти ресурси для реалізації власних мистецьких проектів?
Як зробити презентацію власної творчості цікавою та яскравою?

Ти знайдеш відповідь на всі ці запитання, а також на безліч інших, а ще тебе чекають майстер-класи з літературної творчості від членів НСПУ, лекції-діалоги з культурного менеджменту, творчі креативні студії, книжковий ярмарок, де можна представити власну книгу, літературний квест, буккросінг, читання віршів, проживання в наметах, трьохразове харчування, музична програма

Тренерами на літературному таборі будуть майстри літературного слова:

•  Сергій Пантюк – дипломант Конкурсу романів, кіносценаріїв та пісенної лірики про кохання “Коронація Слова”, автор восьми книг і численних публікацій у вітчизняній і закордонній періодиці, секретар Національної Спілки письменників України по роботі з молодими авторами.

• Вікторія Осташ – керівник київської молодіжної літературної студії “Перехрестя”, поетеса, член НСПУ.

Валентина Коваленко – голова Черкаської обласної організації НСПУ, поетеса, прозаїк, літературознавець.

• Олександр Солодар – поет, дослідник історії та літератури Черкащини, член НСПУ, керівник Черкаського обласного літературного об’єднання ім. Василя Симоненка з 1999 по 2008 рік.

• Іван Дубінін – письменник – гуморист, неперевершений майстер пародійного жанру, член НСПУ.

Також учасники табору зможуть взяти участь у творчих креативних студіях з основ фотографії, ораторської та сценічної майстерності, а також у студіях зі створення відео поезії та відео прози.

Головною метою літературного табору, що збере близько 50 молодіжний активістів та молодих літераторів з усієї України, є навчання основам літературної майстерності та створення плідної співпраці і творчої взаємодії між учасниками.

Для того, щоб взяти участь у проекті, потрібно мати необхідне туристичне спорядження (намет, карімат), сплатити до 23 червня внесок 100 грн (у цю суму входять витрати на харчування та оргвнесок, що включає оплату доставки води та палива для генератора, витрати на облаштування табору, канцтовари) та заповнити реєстраційну анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1l9RRzS8XM27q3Pfa0NvBnktzxspeXNEDzl9cMNkhFkU/viewform

Реєстрація триває до 16 червня включно.

Дата проведення: 28-30 червня 2013 року.

 
 

Додав nady 05 червня 2013

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска