Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Міжнародний Культурний Фонд UART / Міжнародний Культурний Фонд UART оголошує конкурс на отримання гранту

Міжнародний Культурний Фонд UART оголошує конкурс серед молодих художників, скульпторів і фотографів на отримання освітнього гранту для навчання в Паризькій школі образотворчих мистецтв (Ecole des Arts Plastiques de Paris) або іншому навчальному закладі на вибір переможця у Франції. Сума гранту становить 20 000 Євро і покриває навчання, проживання, харчування та інші витрати, пов'язані з програмою.
Фонд UART надасть необхідну допомогу переможцю конкурсу у виборі навчального закладу, форми навчання (вечірні курси, 6-ти або 9-ти місячні програми навчання, міжнародна резиденція для художників у Парижі (Cite international des arts de Paris), або стажування в майстернях іменитих французьких художників, скульпторів або фотографів (тривалість стажування визначається індивідуально).
Переможець конкурсу також отримає можливість виставляти свої роботи в галереях, власники яких входять до складу журі.
 
Умови конкурсу:

Для цього конкурсу, завершальний етап якого відбудеться в Парижі, Фонд UART обрав компетентне та незалежне журі, до складу якого увійшли впливові особи у світі сучасного мистецтва: Катя Толедано, П'єр Дюмонтей, Жерар Рансінан, Дідьє Кжентовскі, Родольф Гомберг, галерея Тедді Ропа, Алексі Мабій, П'єр Нувіон. Журі відбере кращі роботи українських авторів, що беруть участь у конкурсі. Журі також визначить переможця, який отримає головний приз - освітній грант. Починаючи з 1 червня і по 20 серпня включно, конкурсанти мають можливість зареєструватися для участі у конкурсі на сайті www.grant-uart.com, і викласти свої роботи, а також надати короткий опис до них (англійською або французькою мовами). 31 серпня дані заявки та інформація про учасників будуть передані Фонду UART у Парижі. 12 вересня журі конкурсу зустрінеться в Парижі для вивчення робіт кандидатів. Будуть обрані 5 півфіналістів, яких 10 жовтня запросять представити свої роботи в Парижі. Переможець буде обраний в той самий день, і отримає грант на навчання в Паризькій Школі Образотворчого Мистецтва (або в іншому навчальному закладі на його вибір).

Вимоги до кандидата:
 
Участь у конкурсі можуть взяти художники, скульптори, фотографи, які є громадянами України. Кандидати повинні бути не молодше 18 років на момент подачі заявки на участь у конкурсі, і не старше 35 років. Знання французької мови для навчання у Франції є обов'язковою умовою, але якщо переможець конкурсу не володіє французькою мовою, в такому випадку йому буде надано можливість вивчити французьку або Фонд UART допоможе підібрати навчальний заклад в індивідуальному порядку, враховуючи побажання переможця та вимоги навчальних закладів.
 

 
 

Додав nady 09 червня 2013

Про автора

Міжнародний Культурний Фонд

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска