Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Конкурс/ Конкурси / Названо імена перших резидентів Першої в Україні Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен»

Літературна агенція «Discursus» та рок-вар’яте «КораЛЛі» оголошують імена перших резидентів Першої в Україні Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен» – це поетеса з Києва Олена Герасим’юк та прозаїк з Миколаєва Євген Мехеда. Оргкомітет у складі Тараса Прохаська, Віталія Чупака та Василя Карп’юка визначив їх з-поміж 62 претендентів.

Перший заїзд до хостелу «Феномен» в Івано-Франківську відбудеться 1 липня 2013 р. На резидентів чекає чотири спільні трапези з культовими письменниками з Івано-Франківська – Юрієм Андруховичем, Тарасом Прохаськом, Володимиром Єшкілєвим та Галиною Петросаняк, уїк-енд у столиці сирних коників Брустурах, мандрівки до Коломиї, Делятина, Чорного Лісу, участь у фестивалі «ФранкоМісія», літературні читання в «АртДворі» у Бучачі та підсумковий вечір в Івано-Франківську, відвідини фестивалю «АртПоле» та інші цікаві заплановані і принагідні заходи, над якими працює оргкомітет.

Нагадаємо, резиденти писатимуть за підсумками кожного тижня есе, які оперативно публікуватимуться в тижневику «Український тиждень», івано-франківській газеті «Галицький кореспондент», на інтернет-порталі «Zaxid.net» та сайті Літклубу «Маруся». Оприлюднення підсумкового есе планується на інтернет-порталі «Українська правда. Життя». Також ці тексти увійдуть до неперіодичного альманаху Резиденції.

 

 
 

Додав nady 21 червня 2013

Про автора

В розділі "Конкурси" публікується інформація про конкурси, що є актуальною для України та стосується безпосередньо української культури та мистецтва.

Автори пов'язані с новиною

Тарас Прохасько , Олена Герасим’юк , Василь Карп’юк , Галина Петросаняк , Юрій Андрухович , Володимир Єшкілєв

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска