Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Літературно-мистецький фестиваль Йогансен-fest / У рамках фестивалю Йогансен-fest відбудуться наукові читання

У рамках фестивалю відбудуться Йогансенівські наукові читання, присвячені українській літературі періоду «червоного ренесансу». Передбачається робота секцій за напрямами:
• Красне письменство
• Теорія літератури
• Мовознавство
• Переклад
Для участі необхідно до 1 липня надіслати на адресу johansen.fest@gmail.com (тема листа – «conference») електронну версію доповіді (E-mail), оформлену відповідно до вимог Постанови 15.01.2003 №7-05/1 Президії ВАК «Про підвищення вимог до фахових видань, внесених до переліку ВАК України», а також вимоги до оформлення наукових робіт та бібліографічних джерел, уведені в 2008 р. (Бюлетень ВАК України. – 2008. – № 3); стислу анотацію, що містить ключові слова (українською, російською та англійською мовами).

Нагадуємо, що що міжнародний літературно-мистецький захід "Йогансен-фест" цьогоріч відбудеться 27-28 вересня.

Тож можна вже зголошуватися до участі. Як і завжди, раді будемо Вас бачити в будь-якій іпостасі, яку Ви оберете: поета й мисливця, літературознавця й футболіста, туриста й художника, більярдиста й музиканта, також вітатимемо роль мецената, спонсора та медіа-партнера.

У рамках заходу передбачаються зустрічі з білоруськими, литовськими, німецькими, польськими, російськими та українськими письменниками, літературно-музичні акції, художні виставки, більярдний турнір, футбольні матчі, теніс і стрільба, творчі вечори та неформальне спілкування.
 
Окрім того, відбудуться Йогансенівські наукові читання, присвячені українській літературі періоду «червоного ренесансу», працюватиме дебютний майданчик для творчої молоді «Скоро forte».

Свої заявки надсилайте за адресою: johansen.fest@gmail.com

 
 

Додав nady 25 червня 2013

Про автора

.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска