Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Літня літературна школа / IV Літня літературна школа в Карпатах оголосила прийом анкет на участь та назвала імена лекторів

Центр літературної освіти оголошує прийом анкет на IV Літню літературну школу, яка відбудеться 5-10 серпня в Карпатах, поблизу відомого гірськолижного курорту Буковель. Для молодих письменників лекції читатимуть Юрко Іздрик, Тарас Прохасько, Юрій Макаров, Любко Дереш, Лариса Денисенко, Богдана Матіяш, Ірина Вікирчак, Гриць Семенчук, Ростислав Семків і Завен Баблоян. Реєстрація учасників триває до 22 липня включно.

Головна ідея проекту – навчити молодих митців основам успіху в літературі, надати знання і практичні навички з літературної майстерності й видавничого менеджменту, особливостей сучасного літературного процесу та книжкового ринку; створити середовище молодих літераторів для подальшої дієвої співпраці.  

Літшкола – це культурно-освітня платформа для обміну знаннями і досвідом між різними поколіннями літераторів. Під час IV Літньої літературної школи відомі сучасні письменники, видавці й культурні менеджери проведуть тренінги, майстер-класи, дискусії, воркшопи. Також у програмі – творчі завдання, рольові ігри на літературно-книжкову тематику, поетичні вечори тощо. 

Хто наші лектори?

·     Завен Баблоян– видавець, перекладач;

·     Ірина Вікирчак– директор Міжнародної літературної корпорації «Meridian Czernowitz»;

·     Лариса Денисенко– письменниця, експерт з авторського права;

·     Любко Дереш– письменник;

·     Юрко Іздрик– письменник, музикант, художник;

·     Юрій Макаров– журналіст, телеведучий, документаліст;

·     Богдана Матіяш– письменниця, редактор, перекладач; 

·     Тарас Прохасько– письменник, публіцист;

·     Ростислав Семків – літературознавець, директор видавництва «Смолоскип»;

·     Гриць Семенчук– поет, музикант, директор Львівського міжнародного літературного фестивалю.

Хто може взяти участь?

Участь у Літшколі можуть взяти молоді прозаїки, поети, публіцисти, видавці і редактори віком 18-35 років, мешканці усіх регіонів України. Учасниками проекту можуть стати як автори-початківці, так і літератори з певними успіхами і досвідом.

Для того, щоб взяти участь у проекті, потрібно заповнити реєстраційну АНКЕТУ: http://bit.ly/18w0nZbПрийом анкет триває до 22 липня включно. Відбір 30 учасників здійснюється на конкурсній основі. Кожен учасник сплачує оргвнесок у розмірі 900 грн. (у вартість входить проживання у котеджі, 3-разове харчування, трансфер з Івано-Франківська, роздаткові матеріали, навчання тощо).

 

Дати і місце проведення:5-10 серпня 2013 р., с. Поляниця, поблизу відомого гірськолижного курорту Буковель (Івано-Франківська обл.).

 

Організатор:  Центр літературної освіти

За підтримкиФонду розвитку громад «Лівобережна Київщина»

Партнер:Міжнародна літературна корпорація «MERIDIAN CZERNOWITZ»

Екнижковий партнер:Bookland

Інформаційні партнери:Український тиждень, Gazeta.ua, ШО, Платформа, Буквоїд, Друг читача, Читомо, ЛітАкцент, Літфест, Арт-Вертеп, Українська культура, Яппі, Книгарня «Є», книгарня «Читайка», креативний простір «Часопис»

Регіональні інфопартнери: Мистецькі грані, Галицький кореспондент, Тиса-FM, Самопоміч, Варіанти, NGO-Донецьк

 

Контактна особа:Марія Придьма (093-918-88-89, mariya.pridma @ gmail.com). 

 
 

Додав nady 06 липня 2013

Про автора

Ідея проекту: Навчити молодих митців основам успіху в літературі, надати знання і практичні навички з літературної майстерності й видавничого менеджменту, особливостей сучасного літературного процесу та книжкового ринку, створити середовище молод

Автори пов'язані с новиною

Тарас Прохасько , Любко Дереш , Лариса Денисенко , Богдана Матіяш , Григорій Семенчук , Завен Баболян

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска