Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль «Республіка» / Літній фестиваль на Дністрі "Узвар"

Узвар

Фестиваль Узвар 19-21 Липня.
 
Режим роботи з 10:00 і до 4:00 ранку
 
Під час фестивалю (з 10:00) відбудуться виступи етно-, фолк-, рок-музикантів, малюнок 3 D на асфальті, виступ поетів, танцювальних колективів у номінації (МайданS) 50х50 учасників, виставки фото художників, майстер класи художнього тату салону "Голлівуд "і байкерів (шоу і виставка унікальних моделей мотоциклів), проведення майстер-класів з різьби по дереву, лозоплетіння, вироби з глини та скла, святкування дня народження Дністра, смачна, ексклюзивна кухня в народному фестивальному стилі і море пива, їжі та позитивних емоцій!
 
У другій половині дня (починаючи з 16:00) запрошуємо всіх бажаючих на музичний концерт у Замок, на якому до самого ранку (приблизно до 4:00 ранку) виступатимуть безліч популярних колективів "Ot VINTA", "O.TORVALD", "Derrick & Tonika", " Vivienne Mort ", "ТІ ЩО падають У ГОРУ", " ANEBO" та інші.

 

 

 

 

 
 

Додав ceny bab 12 липня 2013

Про автора

Ідея фестивалю: Фестиваль «Республіка» - це антикомерційний мистецький фестиваль. Використовуючи сучасне мистецтво ми намагаємось детонувати креативність молоді і направляти її в соціальне русло.

Автори пов'язані с новиною

Ot Vinta , Vivienne Mort ,

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска