Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Конкурс The Best Track in Ukraine / Розпочато прийом робіт на конкурс «The best track in Ukraine 2013»

Цього року організатори конкурсу «The best track in Ukraine 2013»прийняли рішення збільшити час прийому робіт, щоб кожен охочий мав більше часу для творчості та міг написати трек спеціально для конкурсу. Треки для участі в конкурсі приймаються з 17 липня по 15 жовтня 2013 року. Заходь в розділ Best Track на порталі nightlife.tochka.net, надсилай свої авторські треки, бери участь у конкурсі, вигравай цінні призи та ставай знаменитістю.

Авторитетне журі конкурсу традиційно очолює американський ді-джей і продюсер - DJ Pierre, легенда світового ді-джеїнгу, піонер Acid House, автор першого треку в стилі Acid. Цього року склад міжнародного журі поповниться новими професіоналами музичної індустрії, їх імена будуть оголошені в новинах на порталі nightlife.tochka.net.

 Також у складі журі: представник лейблу Ministry Of Sound - Niels von Geyer з Німеччини, засновник MODA Music Італія - ??Andrea Corelli, глава лейблу Emotive Sounds - Andrea Martini з Данії, A & R SlapJaxx, саунд-інженер, представник міжнародного відділу компанії Numark Group - Sarah Yule з Великобританії, засновник знаменитої групи Moscow Grooves Institute і глава лейблу Citadel Records - Борис Назаров з Росії. Україна у складі журі представляють популярні українські артисти Діля, Мирослав Кувалдін, Анатолій Вексклярський; генеральний продюсер і директор радіостанції "Kiss Fm" - Антон Цеслік, легенди української ді-джей сцени DJ Derbastler, DJ Yoshi, DJ Mishukoff; композитори Алла Загайкевич, Василь Ткач ; глава лейблу CTS Records - Sergio Mega, глава журналу DJ MAG в Україні та керівник Sending Media Group - Sender, шеф редактор модного видання L'Officiel - Ганна Варава, завідувач відділом Про-Аудіо компанії A & T Trade - Євген Водовозов та інші професіонали світу музики .

Нагородження переможців конкурсу «The best track in Ukraine 2013» відбудеться в грудні 2013 після закінчення голосування авторитетного журі. Головний приз від магазину Музторг - комплект професійного музичного обладнання отримає автор найкращого треку, який набрав максимальну кількість балів за підсумками голосування міжнародного журі. У спеціальній номінації Kiss FM choice переможець отримає гарячу ротацію на Кісс ФМ. Також приз «глядацьких симпатій» отримає автор треку який набрав максимальну кількість голосів за підсумками голосування користувачів порталу Nightlife.tochka.net. Автори треків набрали максимальну кількість балів у кожному з дев'яти жанрів будуть нагороджені спеціальними призами, всі композиції переможців будуть видані у складі збірників на лейблі CTS Records.

 

Контакти та додаткова інформація:

Тел.: +38 098 685 40 33 - Катерина Домбровська info@cts.ua

Розділ конкурсу The Best Track in Ukraine 2013: http://nightlife.tochka.net/besttrack/

 
 

Додав nady 26 липня 2013

Про автора

Щорічний всеукраїнський конкурс The Best Track in Ukraine - проект, який покликаний відкрити для громадськості України нові імена талановитих вітчизняних ді-джеїв та саунд продюсерів, а також популяризувати вітчизняну електронну музику в Україні.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска