Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Джаз Коктебель / Фестиваль Джаз Коктебель 2013

У вересні 2013 в Криму відбудеться щорічний музичний фестиваль Koktebel Jazz. У цьому році один з найвідоміших і найбільш відвідуваних фестивалів України та Європи пройде вже в 11-й раз. "Джаз Коктебель" триватиме з 12 до 15 вересня у своїй незмінній локації - в Коктебелі, мальовничому селищі на ЮБК, який подарував назву фестивалю з тисячами відданих шанувальників і сотнями артистів-учасників щорічно.

У цьому році фестиваль представить 3 сцени. На наймасштабнішій сцені фестивалю виступлять TELEPOPMUSIK, BONOBO Live, ERIK TRUFFAZ QUARTET, SUBMOTION ORCHESTRA, THE HARDKISS, PIANOБОЙ і багато інших. Вартість абонементу на 4 дні - 649 грн.

Сцена для цінителів сучасного джазу та імпровізаційної музики місткістю всього 200 осіб в цьому році представить виступи HERBIE'S EXPLO 3000, JACOB KARLZON TRIO, PLAISTOW, DAVID HELBOCK та багатьох інших. Вартість абонемента на 4 дні - 899 грн.

Денна та безкоштовна сцена традиційно дає дорогу молодим талантам. У 2013 році організатори фестивалю Джаз Коктебель отримали понад 350 заявок на участь.

А також спеціальна програма - нова британська музика: The Selector Party - спеціальний 'британський' день за участю трьох артистів з Великобританії: SUBMOTION ORCHESTRA, PATRICK WOLF і хедлайнера, чиє ім'я поки не розголошується.

gazeta.ua

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/affiche/show/383">Gazeta.ua</a>

 
 

Додав nady 02 серпня 2013

Про автора

«Джаз Коктебель» ведет свою историю с 2003 года. Он возник как частная инициатива (главный идеолог и основатель фестиваля – Дмитрий Киселев) в противовес засилью «фанеры» и безвкусицы, шквалом несущихся на нас с телеэкранов и

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска