Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Підкамінь / Отримай 800 гривень за логотип для етнофестивалю "Підкамінь"!

Грошову винагороду 800 гривень отримає той, хто намалює сучасний логотип етнофестивалю "Підкамінь".

«Мета проведення конкурсу – вибір найкращої ідеї для символіки нашого «дітища», а також можливість кожного долучитися до формування привабливого іміджу славного та історичного місця на Львівщині – села Підкамінь. Тут вже сім років поспіль проходить етнофестиваль, що привертає увагу до проблеми архітектурної пам’ятки ХІІІ століття -  Підкамінського монастиря «Походження Дерева Хреста Господнього», - зазначає співголова оргкомітету фестивалю «Підкамінь» Олександр Ганущин.

Найкращий логотип, пояснюють в оргкомітеті етнофестивалю «Підкамінь», буде використовуватися, як символіка фестивалю на усій сувенірній та поліграфічній продукції, в рекламних роликах, що спрямовані на формування позитивного іміджу фестивалю, як в Україні, так і за кордоном.

Подані на конкурс проекти логотипів мають бути сучасними, актуальними, здатними зацікавити широку аудиторію, привернути увагу до етнофестивалю, поширювати позитивну інформацію про селище Підкамінь, сприяти його туристичній привабливості в Україні та світі.

Конкурс триває з 12 серпня по 12 вересня 2013 року. Для того, аби взяти участь, усім бажаючим варто до 12 вересня завантажити свій ескіз логотипа в спеціальні альбоми офіційних груп фестивалю «Підкамінь» та збирати «лайки». 13 вересня, серед трьох ескізів, які наберуть найбільшу кількість «лайків» в соцмережах Фейсбук та Вконтакті, оргкомітет обере переможця.

Детальні умови конкурсу:

1. Загальні положення

1. Логотип – будь-яка комбінація позначень (емблема, слова, літери, цифри, зображувальні елементи, комбінації кольорів), яка здатна передати унікальність та ідентифікувати фестиваль «Підкамінь» серед інших; постійний графічний, словесний, образотворчий або об'ємний знак, комбінований із зображенням, літерами, цифрами, словами або без них.

2. Організатором Конкурсу є Бродівське районне громадське об’єднання «Фестиваль «Підкамінь», що виступає організаційним комітетом етнофестивалю «Підкамінь» (надалі Фестиваль).

3. Конкурс проводиться в соціальних мережах через офіційні групу  http://vk.com/club1924017та сторінці Фестивалю: https://www.facebook.com/Pidkamin (офіційні спільноти) та ,  в період з 12.08.2013 року по 12.09.2013 року. Організатори залишають за собою право змінити строки проведення Конкурсу.

4. Положення діє до завершення Конкурсу.

2. Учасники Конкурсу

1. Участь у Конкурсі може взяти будь-яка фізична чи юридична особа, яка створить ескіз логотипу етнофестивалю «Підкамінь» та розмістить його у відповідний альбом в офіційних спільнотах фестивалю «Підкамінь», у мережі «Вкантакте»  - http://vk.com/album-1924017_178156273, у мережі Фейсбук  - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.497965680281484.1073741827.200086106736111&type=1&l=c07b596d29 або пришле його на адресу pidkamin1000at gmail.com. В останньому випадку ескіз буде розміщено організаторами Конкурсу.

2. Кожен учасник Конкурсу може подавати до участі максимум три ескізи логотипу в форматі jpeg розміром не більше 2 мб кожен.

3. Умови та порядок проведення Конкурсу

1. Члени Організаційного комітету фестивалю:

− беруть участь в обговоренні та розгляді конкурсних пропозицій і приймають рішення про визначення переможця Конкурсу;

− зобов’язані об’єктивно та неупереджено розглядати конкурсні пропозиції;

− мають право відхилити конкурсну роботу, якщо вона не відповідає вимогам та суперечить основним засадам і принципам  Фестивалю та чинному законодавству України.

2. Конкурсні роботи, які надійдуть несвоєчасно, або не відповідатимуть умовам Конкурсу, до участі у Конкурсі не допускаються.

3. Учасник-переможець зобов’язаний надати векторний варіант логотипа оргкомітету, не пізніше двох днів після оголошення результатів.

4. Участь у конкурсі безкоштовна.

4. Вимоги до ескізу логотипу

- чітка асоціація з етнофестивалем «Підкамінь»;

- елементи візуальної ідентифікації Фестивалю;

- баланс місцевих традицій та інновацій;

- актуальність;

- сучасність;

- відповідність технологічним вимогам (збереження можливості прочитання при змінах розміру, однаково вдалий вигляд, як в кольоровому, так і в монохромному варіанті;

- можливість розміщення на будь-яких поверхнях (папір, картон, скло, дерево, метал тощо).

5. Порядок визначення переможця

1. Організаційний комітет етнофестивалю «Підкамінь» на власний розсуд визначає переможців, підсумовучи кількість вподобань («like») під ескізами логотипів в офіційних спільнотах фестивалю на момент завершення конкурсу. Серед трьох лідерів, яких обирають користувачі соцмереж, організаційний комітет обере переможця, який отримає головний приз – 800 грн. Оркомітет залишає за собою право додаткових заохочувальних призів учасникам конкурсу.

2. Оргкомітет залишає за собою право не коментувати причину відхилення пропозицій, які не стали переможцями Конкурсу.

3. Оголошення результатів Конкурсу оприлюднюються на офіційному сайті Фестивалю, офіційних спільнотах  та у засобах масової інформації.

4. Переможець Конкурсу отримує грошову винагороду – 800 грн – готівкою у м.Львів, або на картковий рахунок.

6. Авторські права

1. Виключні майнові авторські та суміжні права, а саме виключне право на використання логотипу переможця і виключне право на дозвіл або заборону використання логотипу переможця передаються Організатору Конкурсу – оргкомітету етнофестивалю «Підкамінь» , уповноважені особі Бродівського районного громадського об’єднання «Фестиваль «Підкамінь».

 

Контактна інформація

Офіційна сторінка фестивалю : http://pidkamin.ridne.net/

Сторінка фестивалю у Фейсбуці: https://www.facebook.com/Pidkamin

Офіційна група фестивалю у «Вкантакте» - http://vk.com/club1924017

Альбом у  «Вкантакте» для розміщення ескізів логотипів: http://vk.com/album-1924017_178156273;

Альбом у Фейсбуці для розміщення ескізів логотипів: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.497965680281484.1073741827.200086106736111&type=1&l=c07b596d29

Контактна адреса: pidkamin1000at gmail.com

Контактний телефон : +38 067 3710309 Іван Шеремета

 
 

Додав nady 12 серпня 2013

Про автора

На Львівщині буде свій фолковий фестиваль зі всіма складниками, необхідними для щастя: виступи найкращих фолкових колективів, небо над головою, мальовничий сакральний закуток України із козацькими могилами та старовинними мурами, майстер-класи та виставки

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска