Галерея «АтрибутЪ» оголошує конкурс по створенню творів, присвячених сучасним підлабузникам і кон'юктурникам, які звеличують образи українських політиків, чиновників і олігархів у різних творчих напрямках.

Мета конкурсу - викривально показати творців, які заробляють авторитет і гроші за допомогою кон`юктурного мистецтва і з метою прислужитися своїм реальним або потенційним господарям.
 
Номінації: скульптура, пісня, скетч, колаж, перформанс, живопис, поезія і інсталяція.
 
Голосування в кожній номінації буде проходити на сторінці галереї «АтрібутЪ» у Фейсбук і за допомогою SMS голосування в прямому ефірі одного з інтернет або телеканалів на початку грудня 2013 року.
Грошова премія в кожній номінації буде виплачуватися організатором конкурсу за I - III місця. Розміри премій, журі та інші умови конкурсу будуть опубліковані на http://www.atribut.com.ua/novosti.html, а також на https://www.facebook.com/gallery.Atribut 5 вересня 2013 року.
 
Твори, що залучені у конкурсі, повинні бути спрямовані на підлабузників-митців - художників, журналістів, поетів і т.д, містити елементи сатири, але при цьому не принижувати чиє-небудь людську гідність.
 У змаганні зможуть брати участь, як професіонали, так і ті, хто прагне стати ними.

 

На конкурсі можуть бути представлені роботи, присвячені не тільки підлабузникам сьогодення, які обслуговують нині діючих політиків та олігархів, а й усім, хто відзначився в цьому напрямку за період незалежності України.

Галерея "АтрибутЪ"