Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Форум видавців / Найцікавіше про 20-й ювілейний «Форум видавців у Львові»

На 20. Форум Видавців запрошено Надзвичайного і Повноважного Посла Польщі в Україні Генрика Літвіна(Henryk Litwin)... (читати більше і).

Одна з найяскравіших подій на 20. Форумі видавців у Львові – вистава «Капітан Джон Сміт», яку привезуть Вірляна Ткач і учасники її театрального проекту «Yara Arts Group»... (читати більше).
 
На 20. Форум видавців у Львові завітає данський поет і письменник Клаус Анкерсен (Claus Ankersen)... (читати більше).
 
Нора Іуга (Nora Iuga) – літературне ім’я Елеонори Алмосніно, письменниці, яку називають «великим голосом румунської літератури». Видатна румунська письменниця, поетеса і перекладач стане гостею 20. Форуму видавців у Львові... (читати більше).
 
На 20. Форум видавців запрошена відома поетеса і перекладач, член Союзу письменників Латвії Мілена Макарова... (читати більше).
 
На 20. Форум видавців у рамках проекту Book Platform завітає керівник проекту «Единбург – місто літератури ЮНЕСКО» Алі Боуден (Ali Bowden)... (читати більше).
 

 
 

Додав nady 23 серпня 2013

Про автора

Форум видавців у Львові – це унікальний комплекс виставкових та ярмаркових заходів, мистецьких та культурних акцій, скерованих, перш за все, на сприяння творенню в Україні цивілізованого книжкового ринку та піднесенню престижу української книги в су

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска