Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Млин . / Друга збірка «Млин» формує склад учасників

Друга Всеукраїнська музична збірка «Млин» формує новий склад учасників. Перша млинівська платівка вийшла влітку 2012 року. Тоді диск містив 16 найкращих українських груп, які представили на збірці по одній своїй пісні в фольковій обробці або в стилі ворд мюзік. Тож «Млин» став концептуальною неофольковою музичною збіркою. Таким музичним зібранням організатори мають на меті популяризувати та поширювати українську музичну спадщину. Друга музична збірка «Млин-2013» має такі ж благородні цілі. Тож до участі запрошуються виконавці, що в своїй музиці використовують автентичні українські народні мотиви, тексти чи стилізовані образи в сучасній обробці, в прогресивних стилях (сучасний рок, фольк-рок, інді-рок, джаз-рок, електроніка, або інші музичні експерименти). Пісні на збірку приймаються українською мовою.

Участь в першому проекті «Млин-2012» взяли такі музичні колективи і виконавці з усієї України: Вій, Дримба Да Дзига, Kozak System, Postsense, Тарута, Фолькнери, Чумацький шлях, Zapaska, PoliКарп, SЮR BAND, От Вінта, Stelsi, Самі Свої, КОМУ ВНИЗ, Оркестр Янки Козир, Перкалаба.

Реліз збірки «Млин-2013» заплановано на листопад-грудень цього року. В рамках презентації диску планується проведення концертів та окремих тематичних подій і творчих вечорів за участі учасників збірки та гостей.

Інформаційні партнери: Інформаційна агенція «І-ПРО», My radio, Молоде радіо, Музичний портал rock.kiev.ua, Телепередача «Фольк Мюзік» та інші.

Контактна інформація: Євген Павлюковський, продюсер проекту: (068) 595 7011, mlyn-music@ukr.net.

 
 

Додав nady 01 вересня 2013

Про автора

Мета проекту - популяризація і поширення української музичної спадщини, та актуалізація її в сучасній музичній культурі України і світу.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска