Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Тарас Прохасько / Подружжя Прохаськів презентують дитячу книгу у Львові

Сучасний український письменник, прозаїк Тарас Прохасько спробував себе у новому літературному амплуа. В авторстві із своєю дружиною Мар’яною письменник написав дитячу книгу. Про це сьогодні розповіла директор видавництва «Старого Лева» Мар’яна Савка.

Книга має назву «Як приготувати сніг». Дружина письменника не лише долучилась до створення тексту, але й виступила ілюстратором книги.

«Цей експеримент цих двох неймовірно творчих людей – дуже цікавий. Як, на мене, це найкращий літературний дитячий твір, який я прочитала за останні 5 років. Це дуже гарне письмо. І дуже затишний світ. Він чимось нагадує мені Мумі-Тролів», – поділилась Мар’яна Савка.

За її словами, ілюстрації Мар’яни Прохасько здивують читача.

«Тепер я розумію, що інший художник мабуть не мав би її ілюструвати, тому що книжка вийшла дуже органічна. Хоча Мар’яна не є професійним художником, та вони створила ілюстрації, які є певним продовженням цієї книги, на кшталт «Маленького принца», коли ілюстрація і літературний твір стають єдиним», – розповіла Савка.

Презентація книги відбудеться 13 вересня, о 16.00 у кав’ярні «Дзиґа».

Вголос

 
 

Додав nady 02 вересня 2013

Про автора

Тарас Прохасько — прозаїк. Народився 16 травня 1968 р. у м. Івано-Франківськ. Закінчив біологічний факультет Львівського державного університету ім. І. Франка (тепер — Львівський національний університет ім. І. Франка) (1992).

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска