Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Іван Гамольський / Оптичний арт-об`єкт в Маріїнському парку

Одного разу скульптору Івану Гамольскій наснилося, що його робота стоятиме в самому центрі Києва. Його мрія втілилася в життя, проте шлях був дуже непростим. Адже його творіння в Маріїнському парку: доведеться використовувати бронзу, метал, рідкий пластик, бетон і навіть граніт.
 
Результатом такої кропіткої роботи буде справжній режисерський майданчик зі спеціальним стільцем і камерою.
 
"Секрет саме цього арт - об'єкта в тому , що у нас є прекрасна підзорна труба. Її вмонтують в металевий корпус камери. Таким чином будь-хто зможе поглянути на наступну скульптуру , яка знаходитися метрів за 100 , і її буде видно як на долоні" - поділився ідеєю автор.
 
Творіння скульптора Світлани Карунської назвали «Спостерігач» за його зовнішній вигляд - чоловік , який сидить і пильно вдивляється в далечінь.
"Образ людини, яка вирвався з натовпу, з міста, добралася туди, де нікого немає, і просто спостерігає за всім світом. Виходить така історія: режисер спостерігає за цією людиною , а людина за світом . Або ж цей спостерігач і є режисером , який сам всю цю історію і придумав " - розповіла про свій задум Світлана.
 
Хоча дві скульптури перебувати на значній відстані, в просторі вони будуть компонувати як єдине ціле. "Такого немає в світі, кияни перші, як завжди " - усміхається Іван Гамольскій .
 
Помилуватися витвором скульпторів українці зможуть вже у вересні, саме тоді відбудеться відкриття композиції.
 
За матеріалами: glory-models.com

 
 

Додав nady 07 вересня 2013

Про автора

Творчество Ивана Гамольского — участника нескольких биенале и персональных выставок — привлекает публику буйством фантазии, сложностью и многогранностью вложенного в произведение смысла.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска