Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Соня Сотник / Ранкове шоу Радіо ROKS вирушає в концертний тур по Україні

Невгамовні ведучі кращого ранкового рок -шоу [ Камтугеза ] на Радіо ROKS Соня Сотник і Сергій Кузін вирушають у всеукраїнський тур!
Після приголомшливої концертної програми Соні Сотник «Боже, бережи королеву» і дебютного сольника Сергія Кузіна «Любов - не попса» , діджеї проведуть відкриті ефіри   [ Камтугеза ] в декількох містах країни!


«Вперше радіошоу [ Камтугеза ] можна не тільки чути, але й бачити. Ми відкриємо всі таємниці роботи, але найголовніше для нас - це побачити наших слухачів і поспілкуватися з ними безпосередньо. В ефірі ми давно стали однією сім'єю , а якщо ми сім'я - тоді ми просто зобов'язані бачитися частіше!» , - Розповідає Соня Сотник .


Майстерно з'єднавши фрагменти концертних програм Соні і Сергія Васильовича , ефірну частина шоу і інтерактив зі слухачами , команда [ Камтугеза ] створила унікальну в історії радіо живу шоу -програму. Першими гостями та глядачами відкритого радіошоу [ Камтугеза ] стануть мешканці Полтави ( 28.09 . , Клуб "Вілла Крокодила " ) . Потім [ Камтугеза ] відправиться до Дніпропетровська (4.10 . , Клуб " РК" ), Львів ( 11.10 . , Клуб " Millenium " ), Донецьк ( 18.10 . , Клуб " Leverpool " ) , Одесу ( 25.10 . , Клуб " Палладіум ") і Харків ( 1.11 . , клуб "Royal " ) .


«Це буде просто класна драйвова програма , замішана на харизматичності Кузіна , жіночною відвертості Соні і їх іронічних рок- н- рольних піснях. А ще це буде живе, близьке спілкування улюблених ведучих з гостями не по телефону . Ми знаємо , що слухачі люблять і чекають наше шоу в ефірі , ми призначаємо їм зустріч і впевнені , це спілкування сподобається нам усім » , - поділився продюсер [ Камтугеза ] Борис Таршис .


Самі провідні розповідають , що подібна ідея їм відразу сподобалася.
« Чесно кажучи , останнім часом ми гастролювали з концертами , це нам з Сонею подобається. [ Камтугеза ] нам теж дуже подобається. І коли виникла така ідея - поєднати приємне з корисним і відправиться в тур , ми вирішили , що це теж нам подобається. Ми з Сонею любимо експерименти (вони нам подобаються ) , і взагалі - готові до будь-якій розумній кіпешу , окрім голодування ( голодування нам не подобаються ) ! » , - Прокоментував Сергій Кузін .


Деякі нюанси відкритої програми [ Камтугеза ] організатори тримають у секреті , але обіцяють , що гості отримають тільки позитивні емоції від живого спілкування з улюбленими радіоведучими Сонею Сотник і Сергієм Кузіним .

 
 

Додав nady 08 вересня 2013

Про автора

Популярна радіоведуча

Автори пов'язані с новиною

Сергій Кузін

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска