Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ундервуд Тарас (2014 р.) 6.95 Mb
Ундервуд Самая красивая девушка в мире (2013 р.) 3.47 Mb
Ундервуд Бабл-гам (2011 р.) 10.07 Mb
Ундервуд Старый корабль (tribute пісні «Машины Времени») 5,06 Mb
Ундервуд Следи за её левой рукой 5.94 Mb
Ундервуд God save digital connection (2007 p.) 1.74 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Ундервуд / Поезія групи УНДЕРВУД відзначена Волошинській преміє

 
Група УНДЕРВУД стала першим лауреатом поетичної премії ім. М. Волошина серед музичних груп .
 
Цього року літературна громадськість відзначає 100-річчя будинку-музею талановитого і яскравого російського поета і художника Максиміліана Волошина в Коктебелі. Будинок поета був місцем паломництва творчої інтелігенції Росії, представників російської культури Срібного століття. Тут Волошина відвідували Осип Мандельштам і Андрій Білий, Валерій Брюсов і Михайло Булгаков, Марина Цвєтаєва і Сергій Ефрон, Микола Гумільов та Ілля Еренбург ...
 
Вже одинадцять років у Криму проходить Міжнародний літературний фестиваль імені Волошина. Нововведенням цього року стало заснування поетичної премії за кращі вірші серед музичних груп. Першим лауреатом Міжнародної музичної Волошинській премії обрана група УНДЕРВУД, коріння якої - у Криму.
 
Максим Кучеренко: «Це, по суті, перша премія в історії групи, яка вселяє в нас почуття гордості. По-перше, її вручає нам співтовариство літераторів, творчість яких ми вважаємо високим і актуальним. По-друге, ми отримуємо цю премію в рік 100 -річчя Волошинського будинку, а це культурна подія має безпосереднє відношення до Криму - батьківщині Ундервуда. По-третє, те, за що ми отримуємо премію і те, до чого прагнемо у нашій діяльності - це одна і та ж опція. Ну і, нарешті, ми можемо просто розслабитися, побачити вересень у неповторному Коктебелі і попити вина зі старими друзями, які приїдуть нас привітати».
 
Володимир Ткаченко: «Приємно отримати поетичну премію з рук літераторів. Для нас це означає визнання літературними хлопцями наших текстів як поетичних, і це втішно. Ми знаємо багато слів російською мовою і вміємо їх пов'язувати у прекрасні ланцюжка. Чи це не диво? ! Чудо подвійно, що ми премію отримуємо в самому серці Криму, в дивовижному Коктебелі. Спасибі засновникам і організаторам Волошинській премії за надану довіру !»
 

 
 

Додав nady 20 вересня 2013

Про автора

Ундервуд — музыкальный коллектив, основанный в 1995 году в Симферополе Активную творческую и концертную деятельность группа начала после переезда в Москву в 2000 г.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска