Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Кіно / Школа кіно імені Дієґо Марадони оголошує про набір воїнів у свої кінолави

Вже вдруге Школа кіно імені Дієґо Марадони проводитиме навчальний курс з основ кінематографу для людей, які не уявляють життя без фільмування.

Програма побудована таким чином, що теоретичні лекції поєднуються з практичними – від першого заняття, слухачі отримуватимуть завдання, і все це з метою зрозуміти ЯК, ДЛЯ ЧОГО та ЗАВДЯКИ ЧОМУ кіновиробництво проходить усі етапи – від замислу, написання сценарію до монтажу та просування на кінофестивалях.

Наші викладачі – випускники кінофакультетів  за спеціальностями режисура, операторська майстерність та кінознавство, а також люди, котрі самостійно опановують усі підводні камені кінематографу.

Навчання проходитиме з жовтня до кінця грудня, а також у січні  - зйомки учнівських кіноетюдів. Заняття проходитимуть двічі на тиждень по 2-3 години – в приміщенні на вул. Глібова, 15.

Ми мріємо створити середовище людей, яким небайдужа доля українського, та львівського зокрема, кінематографу, готових творити разом, тому ми відкриті до співпраці з усіма людьми та професійними спільнотами. Школа кіно об’єднує людей, яким важливо розвиватися та експериментувати.

Прийом заявок триває до 30 вересня 2013 року.

Деталі на сайті кіношколи http://kinomaradona.com/. 

 
 

Додав nady 21 вересня 2013

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска