Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Фестиваль Document / Підтримайте II Міжнародний театральний фестиваль «Документ»

В рамках II Міжнародного театрального фестивалю «Документ»: з 27 жовтня по 6 листопада 2013 в Києві, Львові, Одесі, Херсоні, Сімферополі та Харкові відбудуться покази документальних вистав, створених в Україні, та семінари й читки матеріалу, покликані поєднати досвід та стимулювати до обміну ідеями діячів документального театру.

Перший «Документ», що відбувся торік, був покликаний шляхом демонстрації найкращих світових зразків імплементувати новий метод в сучасне театральне середовище України. Гостями фестивалю, зокрема, стали всесвітньо відомі театральні колективи Rimini Protokoll з Німеччини та Театр.DOC в Росії. Усього за рік після потужного вприску уваги до документального театру в країні з’явилося достатньо проектів для повноцінного наповнення фестивалю власною програмою.

Важливим є те, що фестиваль відновлює зв’язок республікою, котра перебуває на межі культурного зникнення для українського та україномовного середовища, презентуючи документальний проект із Сімферополя.

Цього року вхід на всі вистави, читки та майстер-класи в рамках фестивалю буде безкоштовним.

Зібрані кошти підуть на підтримку можливості режисерів та авторів всіх вистав та читок подорожувати між містами, переглядаючи всі проекти партнерів та беручи участь в усіх зустрічах, воркшопах та семінарах.

Підтримати фестиваль можна ЗА ПОСИЛАННЯМ

 
 

Додав nady 30 вересня 2013

Про автора

Мета: покази документальних вистав, створених в Україні, та семінари й читки матеріалу, покликані поєднати досвід та стимулювати до обміну ідеями діячів документального театру.

Автори пов'язані с новиною

Катерина Бабкіна

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска