Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур Грубый - Брюки (2011) 3,28 Mb
Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур. Синеглазочка (Бонус-ТІК) 6,12 Mb
Гражданин Топинамбур Рая (2009 р.) 7,93 Mb
Гражданин Топинамбур Медведи (2009 р.) 9,35 Mb
Гражданин Топинамбур Ландыши (2008 р.) 5,46 Mb
Гражданин Топинамбур Таня (2008 р.) 5,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гражданин Топинамбур / Гражданин Топинамбур і Рука поганої людини

Хоча, як запевняв класик ленінізму, найважливішим з мистецтв для нас є кіно, масам набагато простіше мати справу з піснею. Учасники дніпропетровської команди " Гражданин Топинамбур " мають з нею справу вже років сто - аж з 2000- го року, коли були ще безтурботними студентами. І хоча за 13 років, що минули відтоді, проблем і турбот явно не поменшало, в їхніх піснях все так само іскриться гумор, переливається через край енергія, вирує і пузириться неприборкане хлоп'яцтво. Грає молода кров. І з кожним новим альбомом, а " Рука поганої людини " - третя студійна робота команди, ця гра проходить на все більш "високому ідейно-художньому рівні".

Музиканти і самі змушені були визнати, що в результаті неодноразових перетасовок складу, "група досягла ідеальних пропорцій сили, розуму та краси". У цьому сенсі "Рука поганої людини" - це, без зайвої скромності, ідеально пропорційний альбом. Може, він і погана людина - той, чия рука так потрясла і надихнула сімох "топінамбурів", але душа у нього добра. Весела душа. Трошки питуща. І від того схильна до туги і зайвої балакучості. Чиста душа, однаково відкрита для загулу під девізом "танцюють всі! " і для екзистенціального відчаю в інтерактивній пустелі сучасності.

Послухати і завантажити альбом можна за посиланням

Не сумнівайтеся, "Рука поганої людини" вас здивує. Може бути,не так, як вам хотілося б, але забути її ви не зможете ще дуже довго!

 

 
 

Додав nady 09 жовтня 2013

Про автора

  Состав группы: Роман Забуга – вокал, взаимодействие с публикой, харизма; Андрей Удовиченко – ударные, оптимизм; Кирилл Харченко – бас, нервы; Андрей Наконечный – гитара, реализ

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска