Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Фіолет Рідна (2014 р.) 9.22 Mb
Гурт Фіолет Після дощу (2014 р.) 9.99 Mb
Гурт Фіолет Чуєш, Небо! (2014 р.) 10.86 Mb
Гурт Фіолет Вагомі слова (feat Сашко Положинський) (2013 р.) 9.12 Mb
Гурт Фіолет Шість шість шість (Колос) 2013 р. 11.41 Mb
Гурт Фіолет Моя Шакті (Колос) (2013 р.) 6.57 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Гурт Фіолет / Волинські музиканти презентували кліп присвячений УПА

14 жовтня, до чергової річниці створення Української Повстанської Армії, Колос із «ФІОЛЕТу», в рамках сольного проекту, презентував нове відео на пісню «За тебе».

Як зазначає Сергій Мартинюк, новий кліп - ще одне нагадування молодим українцям про героїв, які боролися в лавах УПА за незалежне майбутнє України.

Зйомки відео у відносно короткі терміни проходили в Луцьку та в лісах поблизу обласного центру. Цього разу музиканти співпрацювали з продакшн-студією "Правда PRO".

У відео – історія трьох упівців, один з яких, намагаючись врятувати своїх побратимів, опиняється в руках «енкаведистів», де гине після катувань від рук ворога. 

«Насправді важко було відзняти широкосюжетне, масштабне відео, але є сподівання, що наша історична замальовка буде правильно оцінена як нашими шанувальниками, так і просто небайдужими українцями, для яких 14 жовтня це не просто дата в календарі», - розповів Колос.

Серед акторів, запрошених до зйомок кліпу, є як і професіонали (Дмитро Мельничук – актор Волинського академічного музично-драматичного театру ім.Т.Г.Шевченка), так і луцькі школярі та студентки (Максим Омельчук, Леся Щербакова). Головну ж роль зіграв сам Колос.

«Мені видається, що в нашій країні музикант без громадської позиції це як мінімум безвідповідально. Тому «За тебе» для нас це справа честі. Подвиг героїв УПА для всіх має лишатись нагадуванням про тих, завдяки кому ми зараз живемо під мирним небом у незалежній державі. А ще для когось нагадуванням про те, що рано чи пізно в українців може увірватися терпець і вони ще далеко не забули, що таке криївки та боротьба з тими, хто посягає на святе. Тільки вестися вона буде в дещо інших умовах та іншими засобами», - зазначає Колос.

Відео музикант презентував 14 жовтня на своїх офіційних сторінках у соцмережах.

 
 

Додав nady 15 жовтня 2013

Про автора

Ми з невеликого міста на північному заході України. Десь неподалік кордону з Європою та шляхів руху прохолодних північних вітрів. Ми любимо старий добрий рок-н-ролл та фанкові ритми 70-их. Гарних жінок і європейське кіно. Гітарний драйв та життєтворчу агр

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска