Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Товари Інформація

Автори / Подольчак Ігор / Стрічка українського режисера Ігоря Подольчака перемогла на кінофестивалі в Багдаді

Фільм українського режисера Ігоря Подольчака Delirium переміг на Міжнародному кінофестивалі в Багдаді (Ірак).

Delirium був визнаний кращим серед 50 фільмів кінофоруму, повідомляється на Facebook-сторінці фестивалю Джаз Коктебель, президент якого Лілія Млинарич виступила в якості продюсера стрічки.

Фільм Подольчака раніше був номінований на Національну Кінопремію Одеського міжнародного кінофестивалю, на головні нагороди Міжнародного кінофестивалю в Порту і Міжнародного кінофестивалю імені Тарковського в Росії.

За сюжетом "Деліріуму", відпустку молодого психіатра в маленькому провінційному містечку переривається анонімним телефонним дзвінком. Таємничий голос просить його оселитися в будинку 55-річного глави сімейства, який знаходиться на межі самогубства. Психіатр, думаючи, що це розіграш колег, відправляється за адресою. Події, які відбуваються з ним у самому будинку складно відрізнити від галюцинацій.

Корреспондент.net

 
 

Додав nady 17 жовтня 2013

Про автора

Подольчак працює в різних видах та жанрах образотворчого мистецтва — живопис, графіка, фотографія, відеоарт, мистецькі акції. На початку кар'єри превалювала графіка.

 

Коментарi

24 жовтня 2013

я донині під настрій переглядаю "меніни" Подольчака, і кожен раз інакше. колись же й прості смертні зможуть побачити "деліріум"?

nady
25 жовтня 2013

не думаю, шо знайти фільми Подольчака проблемно! було б бажання))

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска