Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Космополіт JAZZ Fest / Космополітъ JAZZ Fest 2013 за участі зірок польського джазу - - гурт Babooshki (Варшава) та Оля Тшаска [Ola Trzaska] (Домброва Гурнича)

Космополітъ JAZZ Fest продовжує впевнено розвиватись на джазовому просторі України! Вже за місяць вдруге пройде «доросла» версія Космополітъ JAZZ Fest, в якій візьмуть участь кращі джазові колективи України, а хедлайнерами музичного вечора стануть зірки сучасного польського джазу.

Вечір авторського джазу від українських та польських виконавців у рамках Космополітъ JAZZ Fest пройде 16-17 листопада 2013 р. о 19:00 у конгрес холі «Космополітъ» (м. Київ, вул. В. Гетьмана, 6). У затишній атмосфері, що нагадає «закриті» джазові вечори у концерт-холах Нью-Йорку, Ви почуєте авторські композиції від чотирьох джазових бендів України та потрапите на виступ двох джазових виконавців Польщі, країни яка сьогодні є однією з провідних на міжнародній музичній арені, - гурт Babooshki та співачка Оля Тшаска [Ola Trzaska].

Основна мета Космополітъ JAZZ Fest– відкриття нових імен та презентація досвідчених джазових колективів України, а також унікальна подача джазової музики від вітчизняних та закордонних авторів! Цього разу у фестивалі будуть брати участь колективи з Києва та Львова: Dislocados, ShocolaD, Квартет Олега Пашковського та QuintetKonstantitIonenko. Світові треки з оригінальним аранжуванням, джазові обробки фольклорних мелодій та авторські композиції – все це у програмі Космополітъ JAZZFest!

У перший день, 16 листопада, на сцені Космополітъ JAZZ Fes tвиступлять бенди, що виконують джаз у поєднанні з фольковою музикою. Гурт Dislocados(Київ) представить музичний мікс джазу та латиноамериканських мелодій, а учасники зі Львова джаз-бенд ShocolaD– поєднання джазу з українськими етнічними мотивами. Хедлайнери ж вечора, польський колектив Babooshki за допомогою джазового аранжування традиційних мелодій окреслять спільні традиції та зв’язки у сфері музики між Україною та Польщею.

Другий день Космополітъ Jazz Fest, 17 листопада, буде присвячено виконанню класичного авторського джазу – від сучасного європейського джазу та імпровізацій квартета Олега Пашковського та QuintetKonstantitIonenkoдо класичних джазових балад хедлайнера вечора – виконавиці Оля Тшаска.

Ми, організатори Космополітъ Jazz Fest, будемо раді бачити Вас на цьому цікавому заході у творчому житті Києва! На Вас чекатимуть теплий осінній вечір у конгрес холі «Космополітъ» з компанією досвідчених українських виконавців та всесвітньовідомих джазових колективів, мелодії яких обов’язково зроблять цей вечір незабутнім!

Дата:16 та 17 листопада2013 р.

Час:19:00

Місце:Київ, вул. В.Гетьмана, 6. Конгрес хол «Космополітъ», 5 поверх.

Учасники фестивалю:

·        Dislocados (Київ)

·        ShocolaD (Львів)

·        Квартет Олега Пашковського(Київ)

·        Quintet Konstantit Ionenko (Київ)

Хедлайнери фестивалю:зірки сучасного польського джазу - гурт Babooshki (Варшава) та Оля Тшаска [Ola Trzaska] (Домброва Гурнича).

Ведучий Космополітъ JAZZ Fest– відомий український джазмен Олексій Коган.

Космополітъ JAZZFest

www.cosmopolite-kiev.com

Бронювання столів (044) 200 90 18, 200 90 20

Акредитація за тел.+38 097 911 39 78 Shamala@ukr.net

Шамала Тамразова– співорганізатор фестивалю

 
 

Додав nady 21 жовтня 2013

Про автора

Джазовий фестиваль

Автори пов'язані с новиною

Олексій Коган

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска