Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Джаз Sergey Davydov - Anatoly Gerasimov. The Night 9,22 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Джаз / На ювілей Юрія Кузнєцова до Одеси з'їдуться зірки світового джазу

Знаменитий музикант Юрій Кузнєцов на широку ногу і з розмахом відзначить круглу дату - цього року йому виповнилося 60 років, сорок з яких він віддав джазу.

30 жовтня по цього приводу в Одеську філармонію з'їдуться видатні музичні соратники та однодумці ювіляра - Володимир Тарасов (Литва), Аркадій Шилклопер (Німеччина) , Анатолій Вапіров (Болгарія) , Володимир Волков та В'ячеслав Гайворонський (Росія) . Також у концерті візьмуть участь одеські джазові музиканти, для багатьох з яких Кузнєцов став наставником і провідником у світ Великого Джазу .

Зазначимо, Юрій Кузнєцов - випускник Одеської консерваторії по класу фортепіано. Своє перше джазове тріо він зібрав у 1974 році. Кузнєцов був одним з небагатьох музикантів в СРСР, хто насмілювався виконувати джаз з елементами шоу. Співпрацював з такими відомими фрі-джазовими музикантами як Володимир Чекасін, Анатолій Вапіров, Володимир Тарасов та Володимир Волков.

За свою музичну кар'єру Кузнєцов взяв участь у кількох десятках всесоюзних , європейських і світових фестивалів у Німеччині , Угорщині , Болгарії , Франції , Італії та ін Володар спеціального призу Пола Маккартні на конкурсі «Yesterday» в Естонії. Переможець Всеукраїнського фестивалю «Культурний герой» у номінації «Джазова і імпровізаційна музика». Лауреат російської премії «Джаз - Богема -2002 ».

Кузнєцов зустрів свій 60-й ювілей з такими статусами як Заслужений діяч мистецтв України , піаніст , композитор , автор музики до фільмів і театральних постановок , джазовий імпровізатор , педагог , продюсер, президент джазового фестивалю.

 
 

Додав nady 24 жовтня 2013

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска