Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Статті Інформація

Автори / Сергій Коляда / Вадим Тітушко- народний депутат України

Через неможливість представити свій новий проект в київських галереях - представляю Вам його онлайн.

Роботу над проектом "Хроніки Троєщини або Київ районний"  було розпочато у 2008 році в рамках великого проекту "Союзу Вольних Художників "Воля або смерть" під назвою "Жлоб-арт" під керівництвом Антіна Мухарського". Продовжуючи роботу над проектом, представляю Вам нову роботу "Тушки-тітушки" або
"Народний депутат України"- в якому втілено парадигму: спорт- кримінальні структури- політика. Окрім цього на створення роботи вплинув виступ Петра Порошенка у програмі "Шустер Live" про безкарність так званих гопників- які б'ють журналістів, а також про страх журналістів їздити на місця подій через знову тих самих гопників.

Робота представляє собою портрет сумнозвісного Вадима Тітушка через декілька років у майбутньому і його гіпотетичну можливість стати народним депутатом України. Також тут присутні стереотипні атрибути професії...

Довідка:
Сергій Коляда (1972 р. н.)- сучасний український художник, відомий більш у Європі і США через ігнорування (а подекуди- навіть вороже ставлення) з боку українських (київських) галерей. Є одним із засновників "Союзу Вольних Художників "Воля або смерть" під керівництвом Антіна Мухарського. Мав виставки в Україні разом з СВХ тільки завдяки авторитету Антіна Мухарського, а також мав виставки у Європі і США.
Сергій Коляда є членом міжнародного руху художників, які використовують кулькові ручки (Ballpoint Pen Art Movement). Його творчість широко висвітлювалася в українських і закордонних ЗМІ: особливу увагу українськими ЗМІ було звернуто на проект: "Велика Окружна" або "Ласкаво просимо на Євро 2012!" та роботу: "Проституція в Верховній Раді. Тушки".

Зараз художник також працює на анімаційному проекті "Сказочная Русь".

 
 

Додав nady 10 листопада 2013

Про автора

Сергій Коляда працює над кожною своєю картиною від одного до двох місяців. Це досить великий проміжок часу і, як каже художник, він замислює набагато більше, ніж малює. Ідеї можуть прийти несподівано: у дорозі, уві сні, під час роботи.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска