Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Центр літературної освіти / 17 листопада завершується реєстрація на лекторій про класиків літератури

Історик Ярослав Грицак, телеведучий Юрій Макаров, видавець Ростислав Семків, літературознавці Володимир Панченко та Леонід Ушкалов, критики Елеонора Соловей та Ярина Цимбал, письменники Сергій Іванюк та Олег Коцарев, культуролог Віра Балдинюкзмусять вас по-новому поглянути на відомі зі шкільної парти постаті української літератури. 
 
Григорій Сковорода, Іван Котляревський, Тарас Шевченко, Микола Куліш, Леся Українка, Іван Франко, Ольга Кобилянська, Михайло Коцюбинський, Володимир Винниченко, Василь Стус, Юрій Яновський, Михайль Семенко – з точки зору сучасності: ким вони були насправді, як вплинули на український літпроцес та чому їхня творчість і досі гостро актуальна.
 
Новий проект Центру літературної освіти – лекторій “Ключові постаті української літератури: сучасний погляд” – дасть відповідь на запитання, чому 30 імен увійшло до літературного канону, та допоможе знайти власний „ключ до вічності” – свій стиль, свою тему, свою мову.
 
Лекторій стартує 19 листопада і триватиме 4 тижні. Заняття будуть проходити у Музеї книги та друкарства України, а також у приміщенні видавництва „Смолоскип”. Реєстрація учасників триває до 17 листопада включно.
 
Детальніше з ПРОГРАМОЮ лекторію, інформацією про лекторів, а також умовами участі у проекті читайте за посиланням
 

 
 

Додав nady 14 листопада 2013

Про автора

Мета Центру — розвиток літературної та книжкової сфер шляхом створення освітньої платформи для обміну досвідом, професійного зростання та комунікації учасників культурного процесу.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска