Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Космополіт JAZZ Fest / Пройшов четвертий Космополітъ JAZZ Fest

Протягом минулого вікенду, з 16 до 17 листопада 2013 р., у затишній атмосфері німецького ресторану «Космополітъ» (м. Київ, вул. В. Гетьмана, 6)вчетверте пройшов Космополітъ JAZZ Fest. Фестиваль зібрав найкращі джазові колективи з Києва та Львова, а також провідні джаз бенди Польщі.

Основна мета Космополітъ JAZZ Fest– відкриття нових імен та презентація досвідчених джазових колективів України, а також унікальна подача джазової музики від вітчизняних та закордонних авторів.

У перший день, 16 листопада, на сцені Космополітъ JAZZ Festвиступили бенди, що виконали джаз у поєднанні з фольковою музикою. Гурт Dislocados (Київ) представив музичний мікс джазу та латиноамериканських мелодій, а учасники зі Львова джаз-бенд ShockolaD – поєднання джазу з українськими етнічними мотивами. Хедлайнери ж вечора, польський колектив Babooshki за допомогою джазового аранжування традиційних мелодій показали спільні музичні традиції України і Польщі.

Другий день Космополітъ Jazz Fest, 17 листопада, було присвячено виконанню класичного авторського джазу – від сучасного європейського джазу та імпровізацій квартета Олега Пашковського та KonstantinIonenkoQuintetдо класичних джазових балад хедлайнера вечора – виконавиці Оля Тшаска.

Гості Космополітъ Jazz Fest з задоволенням слухали джазові мелодії представлених колективів. Найбільше ж враження на слухачів справили запальні ритми київського гурту Dislocados, а також польські хедлайнери фестивалю. Слухачі до останнього не відпускали ці колективи, викликаючи на біс. 

Можна впевнено сказати, що за два роки свого існування Космополіть Jazz Festвже став важливою складовою культурного життя Києва. Наступна, «молодіжна» версія фестивалю - Молодіжний JAZZ Fest Космополіть пройде влітку 2014 року! 

Пропонуємо переглянути світлини з фестивалю за посиланням.

 
 

Додав nady 20 листопада 2013

Про автора

Джазовий фестиваль

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска