Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Валерій Гарагуц / Побитого в Києві дніпропетровського журналіста Валерія Гарагуца звинуватили в організації масових заворушень

Засновника та журналіста газет - дніпропетровської обласної «Лица. The Persons» та всеукраїнської «Лица», учасника ГО «ГРАД» Валерія Гарагуца з Дніпропетровська заарештували на 60 діб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор ГО "Град" та знайомий Андрій Денисенко.

"Журналіста Валерія Гарагуца заарештовано на 60 діб. Людину, яка виконувала свої журналістські обов'язки і яка була звірячо побита Беркутом (він є на скандальному відео під АП), тепер ще й ув'язнили. Журналіст - організатор масових заворушень. Нема слів..."

Безумовно абсурдним є такий вирок суду, що викликав хвилю обурення не тільки серед друзів Валерія, а й серед тисячів українців.

"А то, что Валерий Владимирович «непротивляется злу насилием» – так это весь Днепропетровск знает. Хиппи он был, у «Карабаха» тусил.

Мне как-то сказал: «Вот смотри, насколько мы разные. Я в состоянии шока жму на тормоз, а ты – на газ».

Вы зайдите на страничку Facebook «Валерій Гарагуц» и гляньте фотки! Ну, и как вы собираетесь ему «шить» организацию массовых беспорядков, товарищи власть имущие? Все же знают, что Валерка безобидный человек. Вот, вёл кружок ткачества в днепропетровском Дворце пионеров (в смысле, Дворце детского творчества).

Вы по-ду-май-те: человек, который ведет кружок ткачества для «пионеров» – он способен быть судим по статье «Организация массовых беспорядков, сопровождавшихся насилием над личностью, погромами, поджогами, уничтожением имущества, захватом зданий или сооружений, насильственным выселением граждан, сопротивлением представителям власти с применением оружия или других предметов, которые использовались как оружие, а также активное участие в массовых беспорядках»?!

А вот – судят же.

Великое, великое государство! «Шить» пацифисту организацию насильственной акции.Горячий лёд!" - таку оцінку подій подає у своєму блозі Альона Гарагуца на сторінках інтернет видання газети "Лица"

Нагадаємо, про криваві події на Банковій, після яких побитого Валерія Гарагуца заарештували, першим повідомив Андрій Денисенко, який і надалі інформував про розвиток ситуації:

"Вони звіряче побили і затримали мого друга – Валеру Гарагуца, лише за те, що він надавав першу допомогу пораненим . 
Вчора на Банковій після атаки Беркуту прямо на вулиці, стікаючи кров'ю , лежали і корчилися від болю і ран багато людей. Валера- чудова і чуйна людина, переконаний пацефіст, і коли ми їхали на Київ він узяв із собою аптечку- каже, на всяк випадок, не дай Боже щось станеться- буду допомагати людям. А щє Валера – один із засновників відомої у Дніпрі газети «Ліца» і за журналістською звичкою не міг не бути в центрі подій.
С початку його несподівано ззаду підсикли ударом дубинкою- саме тоді, коли він бинтував голову черговому потерпілому. Він упав і довго не міг підвестися з асфальту, тоді беркутня стала добивати лежачого- ногами в голову, дубинками. Його, разом з іншими, відтягнули під саму Адміністрацію Президента і понад три години, переодично копаючи , тримали без медичної допомоги на холодному граніті. Зараз Валєра і ще 4-ро затриманих- у наручниках на койках закритого відділення Київської лікарні швидкої допомоги- з черепно –мозковою травмою та численними гематомами. Інших хлопці взагалі перетворили на криваве місиво- щє непритомні вони теж годинами лежали на граніті під резиденцією Януковича. Виродки з беркуту позували одне перед одним і фотографувалися, ставлячи ногу на голову своїм скаліченим жертвам. Вони схопили Валерія близько 17-ї години, а адвоката допустили лише о 4-ій ранку."

Валерій Гарагуца - чергова невинна жертва озвірілих беркутівців та системи загалом!

 
 

Додав nady 04 грудня 2013

Про автора

Автор унікального ткацького станка

Автори пов'язані с новиною

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска