Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль Jazz Bez / «Jazz Bez...» перетворюється у фестиваль солідарності з «Євромайданом»

Музиканти підтримують студентів! Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» солідаризується зі студентством, яке організовує «Євромайдан» у Львові та Україні. Більшість музикантів, незважаючи на ситуацію в країні, вирішили приїхати на фестиваль виступити для збору коштів та передати свої гонорари на потреби «Євромайдану».

Фестиваль, який вже тринадцять років долає кордони з Європою, пройде із 4 по 15 грудня 2013 р. Вхід на всі концерти фестивалю буде безкоштовним.

Під час виступів буде проведено збір коштів для потреб «Євромайдану». Кошти будуть передані студентам.

Також «Jazz Bez» відмовляється від всієї комерційної складової – продажі квитків та реклами. Від сьогодні фестиваль припиняє продаж квитків, вхід на фестиваль буде вільним. У першу чергу вільні місця надаватимуться студентам. Студенти можуть приходити за пів години до початку концертів та  отримати квитки від волонтерів.

 «Для середовища фестивалю принциповим є відстоювання громадянських свобод.  Найважливішим для цього є поява нового покоління: освіченого, самодостатнього і відповідального. Власне для нього ми щороку і робимо наш фестиваль», – говорять організатори «ДжазБезу».

Цього року у Львові, який є центром фестивалю, виступить ціла низка зірок європейського джазу, які підтримують процеси самоорганізації українського народу та студентського руху в Україні.

Про «Jazz Bez»:

Тринадцятий «Jazz Bez» об'єднає довкола джазу Київ, Харків, Рівне, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Люблін, Санок, Глівіце, Перемишль та батьківщину Богдана-Ігоря Антонича село Новицю. Вперше до джазової федерації приєднаються Мостиська. Серцем Фестивалю є Львів.

«Jazz Bez» є наймасштабнішим, найтривалішим та найдосвідченішим джазовим фестивалем України. Від 2001 року, коли фестиваль одночасно розпочався у Львові та Перемишлі, джазова федерація розрослася вже на десяток міст. За цей час відбулися сотні концертів, на фестивалі утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «Джаз Безі» перевищила тисячу. 

Програма у Львові
 

Джаз Без Страху!

Поважай себе – слухай джаз!

 
 

Додав nady 06 грудня 2013

Про автора

Вже дванадцять років поспіль, незважаючи на жодні територіальні розмежування та умовності, «Jazz Bez» приносить радість меломанам, об’єднує організаторів з різних міст, провокує публіку до роздумів, а музикантів – до пошуку нових відтінків джазу та експе

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска