Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль Jazz Bez / У Львові один за одним переносять концерти, артисти їдуть на Майдан

У Львові частину культурних подій, які були заплановані на грудень переносять на наступний рік або взагалі скасовують. Причина - артисти їдуть мітингувати у Київ, або ж квитки не розкупили, бо усі задіяні у майданах в столиці та у Львові.

Концерт-презентацію "Цілого альбому" відомого у Львові гурту "Гич Оркестр"перенесли на невизначений термін, музиканти пообіцяли виступити пізніше і веселіше, самі ж беруть участь у Євромайдані. 13 грудня у Львові мав виступити гурт "Кому Вниз". Проте виступ відмінили. Концерти "Кому Вниз" у Львові та Івано-Франківську перенесено у зв'язку з революційною ситуацією в Україні. Орієнтовні дати проведення концертів - кінець лютого 2014-го.

"У зв'язку з божественними діями Майдану та егоїстичним бажанням бачити найкрасивіші обличчя світу стратегічно переносимо наші виступи у Львові та Івано-Франківську на переможну днину. Во славу поля бою й теплої льолі!", - пишуть на своїй сторінці музиканти.

Двотижневий найстаріший фестиваль країни "Jazz Bez" не відмінили. Хоча таке питання розглядали організатори. Зате цього року вперше вхід на всі концерти зробили вільними, аби люди могли послухати музику. Раніше квитки коштували від 80 до 160 гривень.

"Пускаємо усіх охочих послухати у ці непрості часи якісну музику. Музиканти частину своїх гонорарів перерахували на потреби Євромайдану. Грузини із гурту "ЗумбаЛенд" вже тиждень в Україні, співають пісні разом із усіма мітингувальниками в столиці", - каже один із організаторів фестивалю Юрко Вовкогон.

А 3 грудня в обласній філармонії Львова мав відбутися концерт оперного співака Володимира Гришка. Його попросили відмінити самі мітингувальники на Львівському Євромайдані. Володимир Гришко відомий своєю прихильністю до "Партії регіонів".

Джерело: Ольга Швед, Gazeta.ua

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/culture/_u-lvovi-odin-za-odnim-perenosyat-koncerti-artisti-jidut-na-majdan/531322">Gazeta.ua</a>

 
 

Додав nady 12 грудня 2013

Про автора

Вже дванадцять років поспіль, незважаючи на жодні територіальні розмежування та умовності, «Jazz Bez» приносить радість меломанам, об’єднує організаторів з різних міст, провокує публіку до роздумів, а музикантів – до пошуку нових відтінків джазу та експе

Автори пов'язані с новиною

Гич Оркестр , Кому Вниз

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска