Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Галерея MyGallery / «Народження дива» - арт Різдво крізь призму пензлика або 25 цілющих картин Інни Пантелемонової

Напередодні найказковішого періоду року – циклу новорічно-різдвяних свят, «MyGallery, Kiev»  та художниця Інна Пантелемонова запросили киян та гостей столиці стати учасником мистецького проекту «АРТ Різдво на Воздвиженці» та побачити Народження Дива. «Народження дива» - саме так називається персональна виставка картин молодої художниці, що є центральним об’єктом арт-проекту. А ще відвідувачам галереї представлено ексклюзивну колекцію новорічних ялинкових іграшок з циклу «На дні морському» та колекцію бронзових скульптур.

Допрем'єрне відкриття проекту, в рамках якого відбулося святкування першої річниці діяльності MyGallery, Kiev, відвідали іноземні культурні діячі, представники дипломатичних установ, митці,  журналісти, арт-критики, котрі, зокрема, називають Інну Пантелемонову однією з найактивніших серед українських молодих митців. Алла Підлужна зауважує:  « У творчості Інни були періоди захоплення абстракціонізмом, кубізмом, класичним реалізмом, але поступово художниця прийшла до винаходу індивідуального стилю, який можна назвати метафоричний реалізм».

Сама художниця на відкритті щиро зізналася, що незважаючи на жанрове розмаїття та фантастичні сюжетні лінії усі картини між собою об’єднані первинним відчуттям Любові: «Саме почуття любові – основа для народження дива. Без цього почуття не було б таким кольоровим. Для мене дуже важливо передати через картини  Любов до Життя у всіх її проявах, передати  Диво народження, Диво любові, Диво кожного дня, яскравого і неповторного, з радощами і навіть невдач, адже це - уроки, без них не було б і відчуття яскравості життя. Що хочу сказати?... Це питання до душі і розуму, якби я могла вербально описати це - була би письменником, а не художником. Вірю, що мої картини принесуть людям відчуття яскравих барв життя, відчуття свободи, впевненості та тепла», - ділиться Інна Пантелемонова. І це саме так! Її картини не мають темних гнітючих фарб, усі вони випромінюють тепло, добро, їх хочеться…обійняти! І враження, що вони тебе не тільки обіймають, а зцілюють... Уже за декілька хвилин споглядання ти почуваєш себе значно краще, усмішка мимоволі  передає ті емоції, що дарують  ці надзвичайно глибокоенергомісткі твори.

Психологи стверджують, ці картини здатні лікувати! Це справжнє Диво, адже художниця, надзвичайно світла й добра людина творить їх Любов’ю, закладаючи у них цілющу силу позитиву, що здатно покращити самопочуття, подарувати гарний настрій та навіть упевненість й  віру! Критики називають Інну Пантелемонову однією з найактивніших серед українських молодих митців. Свою першу виставку авторка провела ще у 12 років. Сьогодні на творчому  рахунку художниці понаддва десятки персональних виставок, постійна участь у міжнародних виставках, творчих пленерах. Сьогодні твори молодої української художниці зберігаються у приватних колекціях Німеччини, Мексики, США, Австралії, Великобританії, Канади, у численних музеях України.

Арт Різдво на Воздвиженці - оаза культурної духовності та промінчика надії, що нам так не вистачає у щоденному житті. MyGallery, Kyivособливе місце, куди варто завітати та отримати заряд бадьорості та енергії, торкнутись величного та відчути Народження Дива.

 

Запрошуємо киян та гостей міста відвідати виставку щодня, з 6 грудня 2013 р. по 14 січня 2014 р. крім понеділка з 12до 19 год.

Вхід вільний

 

MyGallery

04071 Київ, Кожемяцька 18, 044 455 8475,

Години роботи 12:00 - 19:00 вівторок - неділя.

 

 
 

Додав nady 16 грудня 2013

Про автора

MyGallery , Kiev в грудні 2013 цього року святкувал свою першу річницю . Ідея заснування галереї в Києві прийшла при роботі над арт проектом для Посольства України в Арабських Еміратах. Для засновника галереї Наталії Лисенко MyGallery , Kiev стала другою

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска