Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Кіно / Українська короткометражка стала кращою на кінофестивалі в Індії

Короткометражний фільм «Алкоголічка» Юлії Гонтарук (продюсер – Ігор Савиченко, Directory films), знятий за сценарієм Марисі Нікітюк, за підтримки Держкіно, отримав приз «Найкращий міжнародний короткометражний фільм» (Best world short film) на Міжнародному кінофестивалі в Делі (Delhi International Film Festival).

 

Про це повідомляє Асоціація продюсерів України на своїй сторінці у Facebook. На цьому фестивалі найкращим фільмом у категорії міжнародного кіно визнано «Шрі Сідхартха Гаутама» (реж. Чандран Рутнам, Саман Віраман; Шрі-Ланка), найкращим міжнародним документальним фільмом – «Сатьяграха» (реж. Ліза Сабріна Харні; Австралія, США, Індія), найкращим анімаційним фільмом – «Бхатана» (реж. Сушиль Бхарті; Індія). Повний перелік лауреатів можна переглянути на сайті фестивалю .Другий Міжнародний кінофестиваль у Делі проходив 21-27 грудня в Нью-Делі. Раніше фільм було визнано найкращим на 10 Міжнародному кінофестивалі «КИН», на якому демонструються та змагаються поміж собою стрічки, створені режисерами-жінками.

Слово КИН з вірменської мови перекладається як ЖІНКА.

Метою фестивалю є сприяння жіночій творчості, єднанню жінок-режисерів з різних куточків світу і сприяння порозумінню між різними культурами та одне з одним.

ІА ПРО

 
 

Додав nady 09 січня 2014

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска