Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Юрій Винничук / Письменник Юрій Винничук виграв суд у Вадима Колесніченка

Апеляційний суд Львівської області відмінив рішення першої судової інстанції за позовом нардепа Вадима Колесніченка до письменника Юрія Винничука про захист честі і гідності. Про це йдеться у повідомленні Юрія Винничука у Facebook.

“Апеляційний суд Львівської області – тут починають грати литаври і гупати бубни – ВІДМІНИВ – вступають сурми – рішення першої судової інстанції – приєднуються кобзи і бандури – на користь Вадіка Калєснічєнка!!! Себто Вадік передчасно тішився, що виграв суд у “пісатєля Віннічюка”, – написав Юрій Вининчук.

Таке судове рішення було оголошено нині на судовому засіданні, додав Юрій Винничук у коментарі “УП.Життя” і пообіцяв надати скан постанови Апеляційного суду Львівської області, як тільки вона буде йому передана.

 

Як повідомляла раніше “Українська правда”, депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко подав до суду на письменника Юрія Винничука про захист честі, гідності та ділової репутації.

Раніше повідомлялось, що сам Вадим Колесніченко не пам’ятає, за що саме подав на Винничукадо суду.

“На блозі “Української правди” десь в січні або лютому він щось бовкнув на мою адресу. Я почекав, дав коментарі, бачу – він не змінює своєї точки зору. Я і запропонував йому в суді довести, що те, що він поширює, є правдою”, – казав тоді депутат.

 

Як відомо, Юрій Винничук регулярно пише колонки на ТСН. Він також є автором скандального вірша “Убий під…аса”. 23 січня 2013 року до Винничука додому прийшли міліціонери і зажадали письмових пояснень із приводу його вірша “Убий під…аса”, прочитаного раніше у Києві на заході “Ніч еротичної поезії”.

Підставою для цього стала скарга до Генпрокуратури депутата від Компартії Леоніда Грача, який вважає, що згаданий вірш є порнографічним твором, а також містить у собі заклики до насильницького повалення чинної влади. Депутат-комуніст написав звернення після листа політолога Володимира Бондаренка з приводу віршів Винничука.

Українська правда. Життя

 
 

Додав nady 14 січня 2014

Про автора

  Юрій Винничук — український лінгвіст, журналіст, письменник, редактор. Біографія Освіту отримав у Прикарпатському університеті імені В.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска