Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Валентин Васянович / КРЕДЕНС. «Вибух в українському кіні»

23 січня компанія ParakeeT film представляє для українського прокату новий фільм Валентина Васяновича «Креденс» — сімейну драму з елементами інтелектуальної комедії.

Чому так влаштоване життя? Чи треба йти на компроміс, продовжуючи приховувати внутрішні вади за зовнішньою привабливістю? Саме на ці питання шукає відповідей скромний віолончеліст львівської опери Орест, на якого в одну мить навалюється ціла купа проблем. На виступ до Відню замість нього беруть його нездару-колегу, музична школа, в якій навчається його син, піддається рейдерським атакам, а теща  взагалі вимагає зробити дитину сестрі дружини. Сірі будні та спотворене розуміння поняття «сімейні цінності» доводять Ореста до критичної точки. І він починає спалювали мости. Починає з власної домівки — сімейного вогнища, від якого залишилось лише вугілля. Викидаючи  з балкона старовинний буфет «Креденс», він немов підводить рису під своїм минулим життям…

«Креденс» – це різдвяна казка, що схожа на страшний сон. Казка тому, що зимовий Львів, де відбуваються події фільму, — місто, без перебільшення, казкове. Страшний сон тому, що за красивими фасадами часто ховаються брудні непривітні двори. На 4-му Одеському міжнародному кінофестивалікартина Валентина Васяновича отримала нагороду міжнародної федерації кінопреси FIPRESCI як «Кращий український повнометражний фільм», а критики вже назвали її «вибухом в українському кіно».

В фільмі знімалися: Андрій СамінінМисливці за караванами»),  Ольга ГрішинаТой, хто пройшов крізь вогонь»),  Михайло ЖонінМенти. Таємницівеликогоміста»),

Наталія ВаськоМетелики») та інші. Продюсером картини виступила Ія Мислицька, які працювала з Валентином Васяновичем над його першим фільмом «Звичайна справа».

Медіапартнери прокату: мистецька агенція «Арт-Вертеп» artvertep.com — місце створення та
поширення українського культурно-мистецького простору; перший в Україні проект інтерактивного телебачення DIVAN.TV; розважальний інтернет-портал Geometria.ru.

З 23 січня дивиться трагікомедію Валентина Васяновича «Креденс» у кінотеатрах країни!
Офіційний трейлер до філму "КРЕДЕНС"...

 
 

Додав ceny bab 15 січня 2014

Про автора

1990 -1995 – Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого. Кінофакультет, кафедра операторського мистецтва, майстерня Олексія Прокопенка. 1995 -2000 – Київський державний інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого.

Автори пов'язані с новиною

Кіно

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска