Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Антін Мухарський Слава Україні (2012 р.) 7.59 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Антін Мухарський / "Малороси, шополізи, ви спаковуйте валізи" - Мухарський випустив новий альбом

Тринадцять суворих пісень записав співак Орест Лютий, він же актор та телеведучий Антін Мухарський. Нову платівку "Сувора українізація" виклав у вільний доступ у мережі. Серед них вже добре відомі "Алла Пугачьова" та "Іде кацап по городу" та зовсім нові - "Стоїть верба", "Пісня про далеку Батьківщину", "Хохли в Росії".

У якості бонус-треків на альбомі — пісні Ревоюційного Майдану. Композиції, "Гей піднімайся славний народе", "Прокидайся Україно", "Священная війна" створені під враженням від подій, що розгортаються сьогодні в Україні та покликані підняти бойовий дух українців.

"Цей музичний альбом створено Народом України. Він є природною реакцією опору повзучій окупації великодержавного російського шовінізму та комуно-фашизму на території сучасної України" - додає Орест Лютий.

Також цього тижня Орест Лютий презентував і перший кліп на пісню "Гаспада малороси". Серії роликів щотижня протягом кількох місяців з'являтимуться у мережі інтернет на офіційному каналі YouTube співака.

Обкладинку до альбому зробив відомий український художник, один із учасників "Союзу Вольних Художників" - Андрій Єрмоленко. Платівку випустять обмеженим тиражем у 1000 примірників.

Gazeta.ua

 
 

Додав nady 09 лютого 2014

Про автора

Антон Дмитрович Мухарський (творчий псевдонім Антін Мухарський) народився 14 листопада 1968 року в місті Києві в родині творчої ітелігенції.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска