Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Сестри Тельнюк Весна (2010 р.) 6,63 Mb
Сестри Тельнюк Досадонька (2005 р.) 6.03 Mb
Сестри Тельнюк Небо 4.15 Mb
Сестри Тельнюк Помаранчеве серце 3.64 Mb
Сестри Тельнюк Друзі (сл. Ст. Тельнюк) 4.11 Mb
Сестри Тельнюк Скрипка (сл. Ст. Тельнюк) 3.04 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Сестри Тельнюк / Сестри Тельнюк зіграють у виставі за творами Ліни Костенко

У вівторок, 18 лютого, у Київському академічному Молодому театрі (вул. Прорізна, 17) відбудеться вистава за творами Ліни Костенко "Інкрустації".

Режисером поетично-музичної вистави стала Олена Шапаренко. У головних ролях - н.а. України Лідія Вовкун та з.а. України Галя і Леся Тельнюк. Жінка також виступила у ролі композитора. Художник-постановник — Володимир Карашевскький, відеопроекція Ярослава Кравченко, звукорежисер — Костянтин Костенко.

Вистава складається з трьох частин і поділяє різні життєві та творчі періоди Ліни Костенко - "Дорога до любові", "Я і Світ", "Я і Вічність". Вистава супроводжуватиметься оригінальною музикою та відеорядом, який підкреслюватиме душевний стан героїні.

Додамо також, що у сценографічному рішенні використано фрагмент оформлення вистави "Ярослав Мудрий" Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка (художник Данило Лідер). 

Вистава триватиме 70 хвилин. Вартість квитків - 40-80 грн.

Нагадаємо, гурт "ТЕЛЬНЮК: Сестри" (або "Сестри Тельнюк") - це український вокальний дует заслужених артисток України Лесі та Галі Тельнюк. Сестри співають пісні на вірші Т.Шевченка, П.Тичини, Є.Маланюка, Б.-І.Антонича, В.Стуса, Л.Костенко, О.Забужко та ін.

Ліна Костенко - українська письменниця-шістдесятниця, поетеса. Лауреат Шевченківської премії (1987), Премії Антоновичів (1989), премії Петрарки (1994), Почесний професор Києво-Могилянської академії, почесний доктор Львівського та Чернівецького університетів.

 

Джерело: День

 
 

Додав nady 17 лютого 2014

Про автора

Дует, як професійний колектив, сформувався в 1986 році.

Автори пов'язані с новиною

Ліна Костенко

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска