Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / # Євромайдан / На Майдані загинули журналісти, художник та режисер

50-річний мешканець Жмеринки Валерій Брезденюк загинув мітингу у Києві на Майдані. У спину чоловікові влучила куля, яка й стала для нього фатальною. Про смерть родина Валерія дізналася по телефону – дзвонили йому, а почули чужий голос і трагічну новину.

Валерій Брезденюк був унікальним художником – працював у техніці ебру (малюнки на воді). Йому для створення шедеврів були потрібні лише чиста вода, фарби і трохи фантазії, аби за лічені хвилини на водяній основі розцвіли квіти, злетіли фантастичні птахи, засяяв підводний світ та зашуміли буйні ліси…

*** Біля Жовтневого палацу у Києві упізнали тіло загиблого журналіста  інтернет-видання «Спортаналітика» Ігоря Костенка. Про це повідомляє сайт видання з посиланням на інформацію у мережі Facebook на сторінці спільноти «Євромайдан SOS».

Ігорю Костенку було 22 роки, він – уродженець Тернопільської області. Ігор Костенко навчався на географічному факультеті Львівського національного університету ім. Івана Франка та працював журналістом.

 «Ігор Костенко. Журналіст “Спортаналітика” героїчно загинув за волю і справедливість. Редакція “Спортаналітика” співчуває родичам та близьким. Вічна пам’ять», - пише видання.

 Мер Львова Андрій Садовий на брифінгу заявив, що міська рада візьме на себе усі питання із доставкою тіла загиблого додому, а також допоможе рідним в організації похорону. Таке розпорядження мер вже дав відповідним службам.

***

Під час силового протистояння у центрі Києва був застрелений 27-річний рівнянин Олександр Храпаченко, за освітою – театральний режисер. Про це повідомляє рівненський сайт «Все».

Інформацію про загибель Олександра Храпаченка підтвердили його друзі. За їх словами, снайпер вистрілив його просто в око. Смерть була миттєвою.

«Батько Саші вже поїхав до Києва забирати його тіло», – повідомив друг загиблого, відеооператор каналу «Рівне-1»Ельдар Магомедов.

За даними «Телекритики»,  18-19 лютого під час висвітлення масових заворушень у центрі Києвапостраждали більше трьох десятків журналістів. Журналістів В’ячеслава Веремія та Ігоря Костенка було вбито.

За матеріалами Телекритики та ВінницяОк

 
 

Додав ceny bab 21 лютого 2014

Про автора

.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска