Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Фіолет Рідна (2014 р.) 9.22 Mb
Гурт Фіолет Після дощу (2014 р.) 9.99 Mb
Гурт Фіолет Чуєш, Небо! (2014 р.) 10.86 Mb
Гурт Фіолет Вагомі слова (feat Сашко Положинський) (2013 р.) 9.12 Mb
Гурт Фіолет Шість шість шість (Колос) 2013 р. 11.41 Mb
Гурт Фіолет Моя Шакті (Колос) (2013 р.) 6.57 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Гурт Фіолет / Новий альбом гурту «Фіолет» вже у вільному доступі

ФІОЛЕТ презентує новий альбом!

«Вігвам» - так називається новий повноформатник ФІОЛЕТу, який український гурт презентував на ITunes, а зараз викладає для вільного завантаження у мережі. До альбому увійшло 15 пісень, над якими команда працювала протягом 2013-го року. До цього були презентовані два сингли з майбутньої платівки – «Обличчя» та «Картаті сорочки».

Накопичення альбому відбувалося на київській студії «Звукоцех». Над зведенням «Вігваму» працював гітарист ФІОЛЕТу Микола Тимощук, мастерингом займався Денис Абраменко із «Звукоцеху». До слова, запис альбому відбувався у вже оновленому складі гурту: минулого року до команди на вакантне місце клавішника прийшов відомий український піаніст Єгор Грушин.

«Вігвам», як зазначають музиканти, став продовженням еклектичної традиції піснетворення в творчості гурту: домінування гітарного звуку не завадило музикантам легко переходити від ліричних балад до надривної соціально орієнтованої альтернативи.

Трек-лист альбому:
1. Ми не одні
2. Обличчя
3. Чуєш, небо!
4. Скинем светри
5. 2000-ні
6. Після дощу
7. Смішні й прекрасні
8. Люблю тебе
9. Життя летить
10. Картаті сорочки
11. Хто я без тебе
12. Карма
13. Рідна
14. До океану
15. Дим і ти

+ + + + +

ПРИДБАТИ альбом

СКАЧАТЬ альбом


Візуалізація - Ігор Захарчук / Аня Мурзіна

+ + + + +

Як зазначають музиканти, вже 18 березня ФІОЛЕТ вирушає в тур містами України та Білорусі з презентацією нової платівки.

«Кінцева стадія роботи над альбомом проходила на тлі важливих революційних подій в Україні, які ознаменували собою початок будівництва нової країни… Країни, яка починається з кожного з нас. «Вігвам» - це наша спроба закладення міцного духовного фундаменту нового життя. Осторонь не може лишитися ніхто – ні водій маршрутки, ні вчителька у школі, ні музикант на сцені. Вігвами слугували індіанцям ритуальним місцем очищення та відродження, тому нехай і для всіх тих, хто цей альбом прослухає, він буде ще однією спробою стати кращими. Від імені гурту дякую всім, хто приклався до його творення, а особливо тим, хто на це творення його надихав. Приємного прослуховування!», - розповів Колос, лідер та вокаліст ФІОЛЕТу.

 
 

Додав nady 12 березня 2014

Про автора

Ми з невеликого міста на північному заході України. Десь неподалік кордону з Європою та шляхів руху прохолодних північних вітрів. Ми любимо старий добрий рок-н-ролл та фанкові ритми 70-их. Гарних жінок і європейське кіно. Гітарний драйв та життєтворчу агр

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска