Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Галереї Інформація

Автори / Юрій Журавель / Планується видання альбому-каталогу із малюнками художника та музиканта Юрія Журавля

Виникла ідея зібрати всі мої роботи докупи в одну «Карика-Дурку». Надрукувати такий собі ілюстрований щоденник, перегортаючи який буде цікаво згадати події, які відбуваються сьогодні, посміятись над тими, кого боялись, посумувати над тими, кого вічно пам’ятаємо, помилуватись тими, кого любимо і поважаємо.

Крім карикатур та шаржів, намальованих за останні 4 місяці, хочу зібрати сюди і мої давнішні малюнки, ілюстрації до книжок, портрети історичних постатей, комікси, скетчі комп’ютерних ігор, обкладинки альбомів, логотипи та інше. Додам і невеличкі анотації та коментарі з історії їх виникнення, також варіанти назв до карикатур, які ви пропонували у соцмережах. Не хочу залучати в цей проект політично-партійних, спонсорських або меценатських грошей. Та й не виходило в мене це ніколи.

Сподіваюсь, така форма прозорої народної підтримки альбому-каталогу «Карика-Дурка» доведе цей проект до кінця і я зможу з задоволенням роздавати автографи на форзаці книжки для Вас. До зустрічі після перемоги.

Фінансово підтримати видання альбому можна на сайті Спільнокошту.

 
 

Додав nady 12 березня 2014

Про автора

За словами самого музиканта, він народився по дорозі з Камінь-Каширська, що на Волині, до Овруча, що на Житомирщині. Батько – Журавель Григорій Васильович. Мати – Балик Галина Олександрівна. Батьки були військовими, тому сім'я часто переїжджала з місця на

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска