Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / # Євромайдан / Вийшла антологія майданівських віршів "Небесна Сотня"

У львівській книгарні "Книжковий дворик" презентували першу збірку поезій про Небесну сотню.

До неї увійшли вірші, написані як поетами-аматорами, так і відомими авторами. Серед них – Дмитро Павличко, Мар’яна Савка, Іздрик, Олексадр Ірванець та інші.

Як повідомила упорядник книги Леся Воронюк, на оголошення у соцмережах та ЗМІ про пошук поезій на тему Майдану, відгукнулось дуже багато людей. Вони надсилали свої поезії, а також вірші друзів, знайомих. Автори деяких з них й досі не відомі.

 

"Небесна сотня" оформлена малюнками, які художники розповсюджували на теренах всесвітньої павутини. Обкладинкою книги послужила картина художниці Марії Федюк, що якнайкраще змалювала бойовий дух героїв на Майдані.

Наклад збірки поки невеликий - лише 1000 примірників.

Українська правда. Життя

 
 

Додав nady 13 квітня 2014

Про автора

.

 

Коментарi

17 квітня 2014

Шановні, це, мені так думається, унікальна книга. Час минає, вже не так гостро пече і болить при згадці про Небесну Сотню. А ще згодом... час лікує: не забудемо, але вже не плакатимемо щоразу... Тому цю книгу слід видати мінімум 100 тис. тиражем. Поширювати, розповсюджувати, а гроші (різницю від собівартості) відправляти на потреби родин загиблих (особливо, де дітки залишились), або на лікування поранених.
Я читала такі вірші безпосередньо на Майдані, але хотіла би мати таку збірку: це - історія, у якій ми брали участь. Де придбати?

27 жовтня 2014

1000? Потрібно мільйон не менше .....

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска