Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Культура / У Києві відбудеться Артфорум

26 квітня у Києві відкриється артфорум, який об’єднає  виставкову, концертну, театральну, літературну й кінопрограму з освітніми заходами й обговоренням культурних, громадських проблем.

Насичена програма “Артфоруму” розрахована майже на місяць: вона відкриється в день річниці Чорнобильської катастрофи й триватиме до 23 травня.

На кількох майданчиках Києва будуть проведені виставки живопису, графіки, художньої фотографії багатьох відомих авторів - Матвія Вайсберга, Бориса Єгізаряна, Андрія Єрмоленка, Ігоря Гайдая, Максима Дондюка. В театральній програмі беруть участь Влад Троїцький, “Новий театр на Печерську” Олександра Крижанівського, “Театр на Подолі” Віталія Малахова. Кіно-блок представляють “Вавилон-13”, МКФ “Молодість”, “Docudays UA”. Гостів очікують концерти кращих виконавців класичної, джазової та етно-джазової музики: Валентин Сильвестров і Вікторія Польова, Сестри Тельнюк і Мирослава Которович, гурти Pushkin Klezmer Band, Vekslyarskiy Orkhestra, GrozovSka Band та інші. Джазову програму представляє продюсерський центр “Jazz in Kiev”.

Гроші, зібрані протягом “Артфоруму”, будуть використані на купівлю хірургічного обладнання для Київської міської клінічної лікарні №18 на бул. Шевченка, 17.

Ініціатори проекту — громадська організація “Форум Громади Києва”, Дім освіти і культури “Майстер Клас”, фестиваль сучасного мистецтва “Гогольfest” і музичний фестиваль “Андріївський спуск” (“АУ-фест”).

Джерело: ПРО

 
 

Додав nady 25 квітня 2014

Про автора

Розділ "Культура" містить інформацію, яка не може бути віднесена до конкретного Автора і стосується подій української культури.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска