Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / # Євромайдан / #EUROMAIDAN – History In The Making - книга кращих художніх фотографій Майдану

Видавництво “Основи” спільно з агентством ART Management готують до друку масштабну книгу #EUROMAIDAN – History In The Making

#EUROMAIDAN – History In The Making – це масштабний документальний проект, в основу якого лягли кращі художні фотографії, зроблені під час революційних подій листопада 2013-го – лютого 2014-го. За задумом видавців, задача видання полягає в документації та осмисленні Майдану як значущого явища в новітній історії Європи.

Книгу адресовано широкій інтернаціональній аудиторії. “Наша основна задача – неупереджено показати й описати, що й як відбувалося на Майдані тим, хто на ньому не був”, – пояснює головний редактор книги Костянтин Донін. – Спеціально для проекту Олег Покальчук аналізує Майдан як соціально-психологічний феномен новітньої історії, а Тарас Лютий досліджує його як міф. Точніше – як їх сукупність”.

Під час підготовки фотографічної частини видання автори докладно вивчили архіви більше ніж 600 фотографів – професіоналів та аматорів, які провели зиму в епіцентрі подій. Серед них Олександр Бурлака, Роман Пашковський, Cергій Моргунов, Андрій Горб, Олександр Пілюгін, Олександр Стрижельчик, Олександр Кузьмін, Дмитро Ларін, Олександр Курмаз, Роман Піліпей, Олександр Чекменєв, Олексій Фурман, Іван Богдан, Анатолій Бойко, Костянтин Чернічкін, Ганна Грабарська, Іраклій Дзнеладзе, Сергій Кхарченко, Владислав Мусієнко, Євген Малолєтка, Максим Левін.

Тексти книги будуть представлені українською та англійською мовами. Запланований об’єм #EUROMAIDAN – History In The Making налічує 300 сторінок. Дизайн видання візьме на себе Антон Колотилов.

Вихід книги #EUROMAIDAN – History In The Making, робота над якою почалась у грудні 2013-го, запланований на липень 2014 року. А у вересні в Києві відбудеться виставка фотографій, що увійшли до книги. Цей виставковий проект разом із книгою наступного року також буде презентований у Берліні, Відні та Лондоні.

Фото: Олександр Стрижельчик

Друг Читача

 
 

Додав nady 20 травня 2014

Про автора

.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска