Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Джаз Коктебель / Міжнародний джазовий фестиваль Jazz Koktebel тимчасово переїжджає з анексованого Криму до Одеси

Міжнародний музичний фестиваль "Джаз Коктебель" цього року проведуть з 11 по 14 вересня в Одеській області. Про це на прес-конференції у вівторок, 10 червня, заявила президент фестивалю Лілія Млинарич, передає кореспондент INSIDER.

За її словами, "Джаз Коктебель" цього року переїжджає до селища Затока, що неподалік від Білгород-Дністровського.

Головна сцена фестивалю - New Jazz stage - розташується у фортеці. Open-stage розміститься на узбережжі селища Затока: цього року тут проходитимуть активності фестивалю сучасного мистецтва "Артишок", кінопокази, еко-програма та інші заходи.

Третій майданчик перетвориться на окрему подію: традиційний "Волошин джаз-вікенд" проведуть у Києві з 19 по 23 вересня. Куратором проекту буде відомий ідеолог джаз-проектів та радіоведучий Олексій Коган.

Нагадаємо, раніше фестиваль "Джаз Коктебель" проходив у селищі Коктебель у Криму. Однак через анексію півострова Росією організатори були змушені змінити локацію.

Insider

 
 

Додав ceny bab 12 червня 2014

Про автора

«Джаз Коктебель» ведет свою историю с 2003 года. Он возник как частная инициатива (главный идеолог и основатель фестиваля – Дмитрий Киселев) в противовес засилью «фанеры» и безвкусицы, шквалом несущихся на нас с телеэкранов и

Автори пов'язані с новиною

Олексій Коган

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска