Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Брати Гадюкіни Файне місто Тернопіль (ТНМК) 3,50 Mb
Брати Гадюкіни Дівчина з Коломиї (Тарас Чубай) 9,88 Mb
Брати Гадюкіни Приїдь до мене у Мостиська (Океан Ельзи) 11,06 Mb
Брати Гадюкіни Я вернувся домів 4,33 Mb
Брати Гадюкіни Звьоздочка моя (Live in Bruxelle, 1992) 6.57 Mb
Брати Гадюкіни Карпати програли футбол 4.96 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Брати Гадюкіни / «Брати Гадюкини» презентують перший сингл з нового альбому "Made in Ukraine"

1 вересня гурт "Брати Гадюкіни" презентує свій новий альбом "MADE IN UKRAINE", а вже 12 вересня відбудеться його презентація в Києві в Зеленому театрі. Першими новий матеріал почують відвідувачі фестивалю "ЗАХІД" 9 серпня.

17 червня відбулась прем'єра першого синглу з альбому – "Злидні".

Вони повертаються. Це непросте рішення хлопці ухвалили спільно, рік тому.

Це рішення було прийняте після концерту пам'яті Сергія Кузьмінського "Він вернувся домів" 2011 року. Тоді багато друзів та шанувальникі команди запропонували відродити справу "Гадів". Всупереч всім труднощам, питанням і скепсису, Ігор Мельничук (бас) і Павло Крахмальов (клавіші) засіли за новий альбом.

1 вересня альбом під назвою "MADE IN UKRAINE" має вийти зі стін студії після місяців напружених репетицій та ретельної праці над кожним треком. Шанувальників чекає зустріч з більш дорослими Братами, але, звичайно нікуди не ділась знайома кожному "фірмова" манера виконання та насичений різнобарвний саунд.

Назвали альбом "MADE IN UKRAINE" – так само, як і одну з пісень. В нього ввійде 16 треків. Альбом буде витриманий в кращих традиціях групи – mix українського Rhythm & Blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів.

17 червня відбулась прем'єра першого синглу "Злидні" з альбому "MADE IN UKRAINE" – на сайті гурту gady.com.ua та в єфірі радіо ROKS.
Група не шукатиме нового вокаліста. Співати будуть учасники групи: Ігор Мельничук, Павло Крахмальов, Михайло Лундін, Лілія Кувалдіна і Олена Романовська.

Після київського концерту, Брати планують презентувати альбом на одному з найбільших фестивалів країни "ЗАХІД", 9 серпня.

А вже восени "Брати Гадюкіни" планують великий тур по Україні.

Gazeta.ua

 
 

Додав nady 17 червня 2014

Про автора

Історія команди, яку згодом наречуть „українськими Rolling Stones”, йде корінням у далекий вже 1988 рік, коли в надрах тільки-но організованого львівського рок-клубу після низки поділів, брунькувань, об’єднань та поглинань утворилася

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска