Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ундервуд Тарас (2014 р.) 6.95 Mb
Ундервуд Самая красивая девушка в мире (2013 р.) 3.47 Mb
Ундервуд Бабл-гам (2011 р.) 10.07 Mb
Ундервуд Старый корабль (tribute пісні «Машины Времени») 5,06 Mb
Ундервуд Следи за её левой рукой 5.94 Mb
Ундервуд God save digital connection (2007 p.) 1.74 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Ундервуд / Шевченко - ніжний панк. Прем'єра пісні «Тарас»

19 червня на українському радіо Культура відбулася прем'єра пісні «Тарас» від групи Ундервуд. Акустичний варіант композиції, яка присвячена Тарасові Шевченкові, побачив світ ще в березні - напередодні святкування 200-річчя поета, - тоді музиканти виконали її біля пам'ятника Шевченкові в Москві. За три місяці Ундервуд презентували студійну версію пісні.

«Шевченко - головний український поет. І ми не могли залишитися осторонь від святкування його ювілею», - розповідає вокаліст групи Максим Кучеренко.

За словами музиканта, під час написання пісні він виходив зі стилю серф - активного музичного стилю кореневого року - такого ж вічного, як і електрогітара. «А електрогітара - це ж найближча подруга кобзи, - продовжує Максим. - І для нас дуже символічно, що головний український поет і кореневий рок-стиль зустрілися. Якщо Шевченко робить наїзди до нас із безсмертя, то саме під звуки оптимістичного серфа. Крім того, ми привнесли в трек звучання кобзи».

Образ Кобзаря надихає сьогодні багатьох художників - в них він постає перед нами як революціонером та борцем за волю, так і світським догідником. А якби Шевченко був нашим сучасником-музикантом, в якому б стилі він виконував свої пісні?

«Кожен великий поет в душі одночасно і панк і лірик, - відповідає вокаліст Ундервуд Володимир Ткаченко. - Я гадаю, що Шевченко однаково добре відчував би себе як в області революційного панку, так і в області ніжних любовно-пейзажних замальовок».

Послухати і завантажити пісню можна на ArtVertep.com або на SoundCloud

Про групу:

Група УНДЕРВУД була заснована в 1995 році в Сімферополі. У 2000 році музиканти переїхали до Москви, а двома роками пізніше записали дебютний альбом.

На сьогодні групою видано сім номерних альбомів: «Всё пройдёт, милая» (2002), «Красная кнопка» (2003), «Бабло побеждает зло» (2005), «Опиум для народа» (2007), «Все, кого ты так сильно любил» (2008), «Бабл-гам» (2011), «Женщины и дети» (2013).

У складі УНДЕРВУД: Максим Кучеренко (вокал, перкусія), Володимир Ткаченко (вокал, клавіші, гітара), Андрій Гагауз (бас-гітара), Володимир Бусель (барабани).

Сайт групи: www.undervud.ru
Сторінка в FB: www.facebook.com/Undervud
З питань інтерв'ю та інших матеріалів: Анна Бешкенадзе, anna@undervud.ru

 

 

 
 

Додав ceny bab 19 червня 2014

Про автора

Ундервуд — музыкальный коллектив, основанный в 1995 году в Симферополе Активную творческую и концертную деятельность группа начала после переезда в Москву в 2000 г.

Автори пов'язані с новиною

Тарас Шевченко

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска