Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Резиденція для молодих україномовних письменн «Станіславський феномен» / Оголошено гостей липневого заїзду резиденції «Станіславський феномен»

ГО «Молодіжна Мистецька Формація «Форумс» та Літературна агенція «Discursus» оголошують імена гостей-резидентів «Станіславського феномену» на літнє покликання. За рішенням журі переможцями стали Ірина Роік та Роман Повзик.

Ірина Роік народилася 1993 р. у вільній незалежній Україні, в одному із промислових міст, сталевому гіганті Кривому Розі. Дуже рано вивчила алфавіт і почала знайомитися з творами видатних світових письменників, хоча в жодній дитячій мрії не прагла стати однією з них. Під час навчання, вчителі математичного профілю махнули на мене рукою – здібності, очевидно, мала гуманітарного профілю. Розвивала їх протягом навчання у Криворізькому державному педагогічному інституті на факультеті української філології.

На першому курсі входила до складу інтернет-арт-журналу «ЛітZeppelin». Тоді і почала всерйоз ставитися до всього, що робить. Разом з літераторами-початківцями випустила дві збірки «22:39» та «32F». Брала участь у ряді мистецьких заходів, у тому числі поетичному марафоні «Три покоління», літературно-мистецьких фестивалях «Руді тексти 2011» та «Руді тексти 2013», Весняна літературна школа 2014.

Входить до ради засновників «Об’єднання відповідальних громадян» , працює на місцевому телеканалі і не так давно отримала диплом педагогічного університету. Нині проводить вівторкові книжкові вечори, де час від часу люди таки спілкуються про книги.

Роман Повзик народився 6 липня 1990 року. Закінчив Полтавський національний технічний університет імені Ю. Кондратюка. Наразі аспірант.

Учасник незалежного мистецького об’єднання «MagnumOpus», в рамках якого був організатором низки літературних вечорів, слемів, благодійних читань, трьох «Мегамаршів у вишиванках», кінофесту «Відкрита ніч», двох соціально-мистецьких акцій «Кадетаріумів», персомансу «33 літхвилини».

Цікавиться журналістикою і співпрацює координатором зі ЗМІ у громадських організаціях.

Учасник літературної «Країни Мрій-2013», «Йогансенфесту» 2012 і 2013 року, «Mezhygiryafest», літературної школи у Карпатах 2013 року.

 
 

Додав nady 26 червня 2014

Про автора

Протягом місяця резидент мешкатиме в місті Івано-Франківську в хостелі «Феномен» із забезпеченням харчування в місцевих арт-кафе.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска