Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Культура / Рок-марафон на підтримку легендарного Володі Бакуна

Друзі, пам'ятаєте часи, коли ще не було ні ФБ, ні Ютуба, ні інтернету взагалі, а про сучасну музику ми дізнавалися тільки по ТЕТу з програми «Пост», яку вів Олексій Ковжун. Так ось, багато хто напевно знає, що створював цю програму, був її беззмінним редактором і натхненником легендарний Володя Бакун. А потім він на тому ж ТЕТі робив відмінну програму «Решето» про сучасну тоді київську та заїжджу рок-культуру.

Сьогодні Володя проходить реабілітацію в клініці, що на Верховинній, 69. Його родичі (літні батьки і брат) і близькі після декількох місяців важкого, дорогого і, на жаль, не самого ефективного лікування з останніх сил намагаються підтримати Володю.
Запрошуємо Вас на рок-марафон 2 липня в Роут 66, всі зібрані гроші будуть передані Любі Мовляновій, яка взяла на себе нелегку працю піклуватися про Володю в такий важкий для нього період. Хто не має можливості прийти на концерт, але має бажання допомогти, може зв'язатися з братом або з Любою, телефон: 067 246 54 30.
На сьогодні участь в рок-марафоні підтвердили: Соня Сотник, гурт Йогурт, Анатолій Вексклярський, Kozak System, Vinipuz MobПірата Бенд, Конада...

 

Кількість артистів, котрі візьмуть участь у рок-марафоні, збільшується щодня.

В один вечір зустрітися з кращими рок-групами Києва та надати допомогу легендарному рок-герою запрошуємо в Роут 66, 2 липня з 19.00

 
 

Додав ceny bab 28 червня 2014

Про автора

Розділ "Культура" містить інформацію, яка не може бути віднесена до конкретного Автора і стосується подій української культури.

Автори пов'язані с новиною

Кому Вниз , Гурт Kozak System , Ghurt Yoghurt

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска