Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ / Чернівецькі культурні проекти презентують в Австрії

Чернівецькі культурні проекти під час Днів німецькомовної літератури в рамках «Поетичного туру MeridianCzernowitz 2014» 4 липня у Клагенфурті (Австрія) презентуватимуть міський голова Олексій Каспрук, Святослав Померанцев, Катерина Бабкіна та Петро Рихло.

У культурному проекті беруть участь також відомі українські автори Юрій Андрухович та Сергій Жадан.

Учасники цього культурного проекту зможуть розповісти публіці та представникам закордонних ЗМІ про реальну ситуацію в Україні, надати достовірну інформацію про ситуацію в українських містах на сході та заході нашої країни. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

В ході цього візиту, який фінансується за рахунок австрійської сторони, міський голова Олексій Каспрук зустрінеться з бургомістром Клагенфурта Крістіаном Шайдером, а також з бургомістром Вольфсберга Гансом-Петером Шлагголльцем з питань активізації співпраці з містами-побратимами та надання допомоги в забезпеченні засобами захисту, технічними засобами чернівецьких вояків, які виконують службовий обов’язок в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

ІА ПРО

 
 

Додав nady 03 липня 2014

Про автора

У західноукраїнському місті Чернівці пройде II Міжнародний Поетичний Фестиваль “MERIDIAN CZERNOWITZ”. Триденне дійство триватиме протягом 2 – 4 вересня 2011 року.

Автори пов'язані с новиною

Сергій Жадан , Юрій Андрухович , Катерина Бабкіна

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска