Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Етновир Міжнародний фестиваль фольколору ві Львові / Фестиваль скасовано

До низки скасованих розважальних заходів та фестивалів, які мали відбутися  в Україні, приєднався й фестиваль фолклору "Етновир". Організатори фестивалю, який мав відбутись 20-24 серпня у Львові, прийняли рішення не проводити захід в цьому році через війну в країні. Про це повідомили організатори фестивалю.

"У зв'язку зі складною та нестабільною ситуацією в нашій державі ми змушені були відмінити проведення одного з найвідоміших фольклорних фестивалів Європи "Етновир", – зазначили вони.

Організатори також додали, що планують проводити фестиваль у 2015 році та активно ведуть переговори щодо його організації.

У Львівській області протягом літа відмінили проведення низки фестивалів. Серед скасованих заходів "Львів на тарілці" "Підкамінь", "Славське Рок", "Franko.Missia". Також дещо змінили свій формат фестивалі Leopolis Grang Prix, LvivKlezFest та "Ніч у Львові". Окрім того, фестиваль "Зашків – Земля Героїв" перенесли на День Незалежності.

zaxid.net

 
 

Додав nady 17 липня 2014

Про автора

З 2010 року громадська організація «Етновир» є членом IOV (International Organization of Folk Art), до якої включена єдиною від України. Обидві поважні організації діють під патронатом ЮНЕСКО.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска