Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Товари Інформація

Автори / Чак Палагнюк / Паланік анонсував дату виходу продовження «Бійцівського клубу»

Письменник Чак Паланік розповів подробиці сюжету нового роману, який стане продовженням "Бійцівського клубу", і анонсував дату його виходу - квітень 2015 року. Про це він розповів на зустрічі з шанувальниками в рамках фестивалю Comic-Con, повідомляє The Hollywood Reporter.

Нова книга вийде у вигляді графічного роману, що складається з десяти частин. Ілюстраціями займеться художник Кемерон Стюарт.

За словами автора, події першого твору постануть з нової точки зору. ""Бійцівський клуб" був якимось протестом проти батьків, роздумами про те, чого вони не зробили, і як сини, однолітки героя, намагалися за них триматися. У сиквелі герой знаходить себе в тому ж віці, що його батько, коли син намагався "розгромити" його. Я хочу дослідити, чи може він бути кращим батьком, ніж його власний", - сказав Паланік.

Письменник також натякнув, що один з персонажів історії - Тайлер Дерден - може виявитися не тим, ким представлявся в першій книзі. "Тайлер існує впродовж багатьох століть, це не тільки психічне відхилення від норми", - зазначив він.

"Бійцівський клуб" вийшов в 1994 році, в 1999 році на основі роману Девід Фінчер зняв однойменний фільм, який згодом набув статусу культового. У стрічці знялися Едвард Нортон, Бред Пітт і Хелена Бонем Картер. Головний герой книги - типовий представник середнього класу, на якого тисне суспільство і культура споживання, що страждає безсонням. Він зустрічає торговця милом Тайлера Дердена, який засновує організацію, що займається проведенням підпільних боїв і вандалізмом. Згодом герой розуміє, що Дерден - це частина його підсвідомості.

Lenta.ru

 
 

Додав nady 23 липня 2014

Про автора

Чарльз Майкл «Чак» Палагнюк (англ. Charles Michael «Chuck» Palahniuk) — американський сатиричний письменник і вільний журналіст, що живе в Портленді, Орегон.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска