Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Безкоштовні курси української мови / У Києві діють безкоштовні україномовні курси для переселенців

У Києві з 21-го липня запрацювали безкоштовні експрес-курси із вивчення української мови для переселенців.

Займатиметься група переселенців двічі на тиждень протягом одного з половиною місяця для того, щоб адаптуватися в мовному середовищі й уже з вересня продовжити навчання разом з киянами за стандартною програмою, розробленою викладачами курсів.

Проект "Безкоштовні курси української мови" стартував за ініціативи Всеукраїнського комітету захисту української мови у жовтні 2013 року і реалізовується у 17 містах України: зокрема в Житомирі, Кіровограді, Кременчуці, Калуші, Херсоні, Луганську, Києві, Сумах, Севастополі, Черкасах, Одесі, Дніпропетровську, Миколаєві, Вінниці, Запоріжжі, Харкові та Донецьку.

На початку липня 2014 року на прохання переселенців з Криму, Донецької та Луганської областей стартував набір на експрес-курси вивчення української мови для того, щоб люди, які тимчасово переселилися до Києва, змогли подолати мовні бар’єри та швидше інтегруватися в життя суспільства.

"Українська правда. Життя"

 
 

Додав nady 24 липня 2014

Про автора

Безкоштовні курси української мови відбуватимуться під гаслом “Навчи друга розмовляти українською!”. Навіть у самому гаслі міститься позитивний заряд, позитивний сигнал. Це гасло засвідчує, що в кожного з нас є російськомовні друзі.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска